ĐAKU PRVAKU SVUKLI GAĆICE U ŠKOLSKOM TOALETU: 4 osmaka ga zatvorila pa skinula do gole kože - I TO SVE USRED ČASA!
Foto: Nebojša Mandić

skandal u IVANJICi

ĐAKU PRVAKU SVUKLI GAĆICE U ŠKOLSKOM TOALETU: 4 osmaka ga zatvorila pa skinula do gole kože - I TO SVE USRED ČASA!

Novi skandalozni slučaj vršnjačkog nasilja u Ivanjici

Objavljeno:

Četvoro učenika osmog razreda jedne osnovne škole iz Ivanjice su u ponedeljak, dok je trajao četvrti čas, zatvorili sedmogodišnjeg prvaka V. K. u školski toalet i tu ga skinuli do gole kože.

Mališan za ovaj incident nije nikome ispričao dok nije došao kući i sve ispričao roditeljima, koji su slučaj prijavili direktoru škole Stevanu D, koji je odmah alarmirao policiju, pišu Novosti objašnjavajući da su o ovom incidentu dobile dojavu u vidu anonimnog pisma.

U redakciju je stiglo anonimno pismo povodom ovog događaja, u kome se između ostalog ističe da su đaci viših razreda maltretirali, stavljali lepljivu traku preko usta učenicima, vezivali i skidali đake prvake, te ih tako i fotografisali, napominjući da "uprava škole želi da ceo slučaj zataška".

Direktor demantuje da je bilo više ovakvih slučajeva i dodaje da je roditelj jednog đaka prijavio incident, kada su dva osmaka i dve devojčice skinuli pantalone i gaćice sedmogodišnjem dečaku u školskom toaletu.

foto: Fonet

- Odmah smo reagovali po prijavi i obavestili policiju. Aktivirali smo i naš, školski tim za zaštitu učenika od nasilja. Pokušavamo da saznamo ko su vinovnici nasilja. Zajedno sa policijskim inspektorom smo pregledali snimke sa školskog video nadzora, i već imamo naznake ko su ti učenici. Oni će svakako snositi posledice i protiv njih će biti pokrenuti disciplinski postupak - rekao je direktor Stevan D. naglašavajući da nema govora o tome da neko pokušava da zataška slučaj.

Celu istragu, piše list, otežava što se incident zbio dok su trajali časovi, pa nije bilo dežurnog nastavnika, ali i to što se sve odigralo u toaletu u podrumu škole, čiji ulaz nije pokriven video-nadzorom.

Roditelji mališana nisu želeli da pričaju za novine, napominjući da oni nisu slali nikakvo pismo redakciji.

(Espreso.co.rs/Večernje novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.