Šta je Tito uradio sa blagom Karađorđevića? Evo gde je bilo skriveno nekoliko miliona evra!

Otkrivena najveća tajna

Šta je Tito uradio sa blagom Karađorđevića? Evo gde je bilo skriveno nekoliko miliona evra!

Ova dobro čuvana tajna otkrivena je kada je otvoren sef broj 555, u kojem se čuvaju Brozove stvari, a na videlo je isplivalo da se pod ključem čuva bogastvo Karđorđevića
Objavljeno:

Zastupnica princa Vladimira, kaže da je veštačenjem sefa 555 nedvomisleno utvrđeno da je skoro ceo sadržaj deo privatne imovine porodice Karađorđević ,od neprocenjive emotivne, istorijske i materijalne vrednosti. Ko će šta da zgrabi?! Kako će Titovi potomci da podele 200.000 predmeta? Doživotni predsednik SFRJ Josip Broz Tito prisvojio je blago dinastije Karađorđević, vredno nekoliko miliona evra. Ova dobro čuvana tajna otkrivena je kada je otvoren sef broj 555, u kojem se čuvaju njegove stvari, pa iako se smatralo da je u pomenutom sefu deponovana lična imovina „najvećeg sina naših naroda i narodnosti“, na videlo je isplivalo da se pod ključem čuva bogastvo Karđorđevića!

- Tim veštačenjem je, međutim, nedvomisleno utvrđeno da je skoro ceo sadržaj veštačenog sefa deo privatne imovine porodice Karađorđević. Sadržaj je za porodicu Karađorđević od neprocenjive emotivne, istorijske i materijalne vrednosti – rekla je Gordana Kostić, zastupnik princa Vladimira, sina pokojnog princa Andreja Karađorđevića. Balkan će se tresti! Pronađen stari dokument koji otkriva mračne tajne Josipa Broza Tita! Ovaj sef krije pravu riznicu nakita porodice Karađorđević, a koju je Broz 1945. zatekao kada se uselio u njihov dvor na Dedinju. Naslednici kraljevske porodice taj nakit nikad nisu videli!
- Između ostalog, u sefu se nalaze medaljoni sa likovima kralja Petra Prvog Karađorđevića i kralja Aleksandra i kraljice Marije, zlatni nakit sa posvetama i fotografijama, drago kamenje, brilijanti, grbovi i razna odlikovanja, od koja neka datiraju još iz 1913. godine. Karađorđevićima isključili struju, a sad duguju stotine hiljada za vodu! Otprilike ima oko 150 komada raznog nakita, a među njima je i Orden za hrabrost Miloša Obilića iz 1913, jedna zlatna poluga, zlatni opiljci iz rudnika koje su posedovali Karađorđevići, zlatnici… Uglavnom je sav nakit izrađen pre Drugog svetskog rata. Međutim, pravu vrednost nije moguće utvrditi jer je potrebno novo dopunsko veštačenje. (Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.