DIREKTOR KBC ZVEZDARA TVRDI DA JE NAPADNUT: Pretučen na raskrsnici, haos u bolnici?
Foto: Printscreen / Youtube

kaže da poseduje dokumentaciju

DIREKTOR KBC ZVEZDARA TVRDI DA JE NAPADNUT: Pretučen na raskrsnici, haos u bolnici?

Dr Petar Svorcan, direktor KBC Zvezdara u petak oko dva sata popodne napadnut je na raskrsnici, van kruga bolnice, saopšteno je danas iz te ustanove

Objavljeno:

Kako se navodi, v.d. direktora KBC Zvezdara napao je M.D. (25) protiv koga su ova ustanova i sam direktor u nekoliko navrata već podnosili prijave zbog uznemiravanja, verbalne agresije i neovlašćenog slikanja unutar bolnice.

Prema nezvaničnim saznanjima, napadač je svojim mobilnim telefonom slikao direktra dok je on bio u kolima, i to tako što je kroz otvoren prozor na kolima proturio ruku u kojoj je držao telefon.

Nakon toga došlo je do rasprave i koškanja između Svorcana i M.D. i prilikom napada v.d. direktor prošao je sa lakšim telesnim povredama.

Kako su saopštili iz bolnice o povredama v.d. direktora postoji i medicinska dokumentacija, a slučaj je prijavljen nadležnim službama, navode u saopštenju.

"Povodom ovog događaja preduzete su sve mere u skladu sa zakonom i upoznate sve nadležne institucije. Ustanova i direktor se neće više oglašavati povodom ovog događaja", navodi se u saopštenju KBC Zvezdara.

M.D. navodno već mesecima gotovo svakog dana prati dr Petra Svorcana, fotografiše ga i uznemirava pozivima na privatne brojeve telefona.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.