Olivera Kovačević otkazala gostovanje Aji Jung u Žikinoj šarenici! RAZLOG JE VIŠE NEGO BANALAN!
Foto: Marina Lopičić, Fonet

skandal

Olivera Kovačević otkazala gostovanje Aji Jung u Žikinoj šarenici! RAZLOG JE VIŠE NEGO BANALAN!

Da li je moguće?

Objavljeno: 16:35h

Urednica zabavnog programa RTS Olivera Kovačević, u narodu poznatija kao Žuta Olja, zabranila je direktorki Beogradskog festivala igre (BFI) Aji Jung gostovanje u emisiji "Žikina šarenica" koja se emitovala prekjuče, saznaje Informer.

HEROJ SA KOŠARA ŽIVI U STRAĆARI KOJA SE RUŠI: Spasimo Miloša da se ne smrzne bez kuće! (FOTO)

foto: Stefan Jokić

Kovačevićeva je, tvrde naši izvori, ovakvu odluku donela 'iz osvete', jer je Jungova prethodno odbila da joj besplatno ustupi baletsku salu! Informerovi sagovornici ocenjuju da je ovo samo još jedan dokaz da su Dragan Bujošević, Olivera Kovačević i ostali "žuti stručnjaci" privatizovali Javni servis toliko da na osnovu ličnih razloga prave "crne liste" nepoželjnih gostiju.

Pojela je sujeta!

Prema rečima naših izvora, gostovanje Jungove na RTS otkazano je u poslednjem trenutku, veče pred emitovanje "Žikine šarenice".

- Iako je poslala sav materijal i spremila se za gostovanje u subotnjoj emisiji, Jungovoj je u petak uveče javljeno da je njen dolazak otkazan. Poziv je usledio iznenada i nije bilo nikakvog zvaničnog objašnjenja. Međutim, kako se pretpostavlja, reč je o čistom napadu sujete Olivere Kovačević! RTS je, naime, pre mesec dana tražio od Jungove da im ustupi prostor njene baletske škole za probe i snimanje jedne zabavne emisije. Ona je to odbila, uz objašnjenje da je u toku školska godina i da nije praksa da privatna škola svoje prostorije koristi za tako nešto, i to bez naknade. To je izgleda razbesnelo Kovačevićevu, pa je odlučila da se osveti Jungovoj i otkaže joj gostovanje u emisiji - prenosi naš izvor.

Kako bismo proverili ove informacije, pozvali smo Aju Jung, koja za Informer potvrđuje da je njeno gostovanje u emisiji "Žikina šarenica" otkazano.

foto: Nebojša Mandić

- Emisija je trebalo da se emituje u subotu ujutru. Niko mi iz RTS nije zvanično rekao da mi je gostovanje otkazano. To sam saznala preko treće osobe koja me je u petak uveče pozvala i saopštila mi da ne mogu da gostujem iako je već sav materijal bio spreman. Bila sam jako iznenađena jer sa RTS uspešno sarađujem već 15 godina - podvlači Jungova.

Olivera Kovačević, na drugoj strani, tvrdi da ništa ne zna o ovom medijskom skandalu.

- Ne znam o čemu pričate, ni o kakvoj emisiji govorite... - kratko je rekla Kovačevićeva.

Krajnje neprimereno!

Na drugoj strani, direktorka Studija B Ivana Vučićević kaže da je ponašanje Olivere Kovačević krajnje neprimereno.

- Apsolutno je neprimereno da jedan od urednika Javnog servisa zabranjuje bilo koga, posebno zbog ličnih neslaganja. Gospođica Kovačević bi trebalo da zna da RTS nije njena privatna televizija, već medijska kuća koju finansiraju svi građani ove zemlje. Sigurna sam da među njima ima i onih koji bi sa zadovoljstvom gledali Aju Jung - zaključuje Vučićevićeva.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.