Sećate se DAME S DEKOLTEOM s Vučićeve inauguracije o kojoj je BRUJALA SRBIJA? Sada Britanci pričaju o NJOJ, a evo i zašto!
Foto: Zorana Jevtić

u centru pažnje

Sećate se DAME S DEKOLTEOM s Vučićeve inauguracije o kojoj je BRUJALA SRBIJA? Sada Britanci pričaju o NJOJ, a evo i zašto!

Pevačica je izazvala veliku pažnju javnosti

Objavljeno:

O dekolteu jedne dame u junu ove godine tokom svečane inauguracije predsednika Aleksandra Vučića pričala je cela Srbija, internet je goreo od njenih fotografija i svi su se pitali ko je ta žena u roze haljini koja je prekršila stroga pravila dres koda... Operska pevačica Nevena Pavlović sada je ponovo u žiži javnosti, ali ovaj put britanske.

Sve je počelo kada je poslanik Konzervativne stranke u britanskom parlamentu izjavio je da je suviše siromašan da bi plaćao izdržavanje bivšoj supruzi i deci - "zato što ga venci za Dan sećanja na žrtve rata previše koštaju".

Endru Bridžen (52), poslanik Severozapadnog Lesteršira, naveo je ovo kao obrazloženje u žalbi sudu kojom je zahtevao prekid obaveze plaćanja mesečnog izdržavanja za bivšu suprugu Žaklin i njihovo dvoje dece.

Bankrot posle razvoda

On je rekao Krunskom sudu u Notingemu da ga je brakorazvodna parnica doslovno dovela do bankrota i da ne može da se oporavi zbog troškova koje ima kao poslanik.

- Na Dan sećanja na žrtve ratova kupujem pet venaca za pet komemoracija, učestvovaću na tri i na svima ću čitati imena. Pravilo je da poslanici ne mogu da naplate troškove venaca i putovanja. Venci će me koštati 175 funti, to znači 200 funti (uključujući i troškove putovanja) da budem poslanik.

Njegova supruga Žaklin izjavila je na sudu da njena godišnja primanja iznose 8.000 funti, što je desetina godišnje plate njenog bivšeg supruga i da ne zna "kako bi sastavila kraj s krajem" da nije izdržavanja.

A gde je tu Nevena?

A kako se u sve to uklapa "najpoznatiji srpski dekolte", naša operska pevačica Nevena Pavlović? Žaklin je, naime, optužila bivšeg muža da razbacuje novac na iznajmljenu nekretninu koju ne može sebi da priušti i luksuzne poklone novoj supruzi Neveni Pavlović.

Kako piše "Dejli mejl", trideseosmogodišnja Srpkinja je operska pevačica sopranistkinja iz Beograda, koja sada živi u Londonu.

Hiljade funti za poklone i posete Neveni

Žaklin tvrdi da je Bridžen potrošio 3.000 funti na prsten za Nevenu, da je prebacio 2.500 funti na njen račun i potrošio hiljade funti da bi je posećivao u Srbiji.

Okružni sudija Ričard Mekmilan odbio je Bridženovu žalbu i rekao mu da "je bavljenje politikom bila njegova odluka”.

Ipak, odlučeno je da dug od 7.673 funte ne mora da plati, jer je sud ustanovio da Žaklina sada živi sa izvesnim gospodinom Gitinsom na adresi u Pakingtonu, što znači da su se okolnosti promenile.

foto: Zorana Jevtić

Bridžen se oženio prvom suprugom 2000. godine, ali su se razveli pre pet godina, a drugi put se oženio u aprilu ove godine.

Jedna od stvari po kojima javnost pamti Vučićevu inauguraciju svakako je autfit Nevene Pavlović. Iako je na pozivnicama bilo jasno naglašeno da se zahteva svečana garderoba - za muškarce su bila predviđena tamna odela, a za dame svečane haljine bez dubokih dekoltea, a prikladne dužine, operska pevica se pojavila u haljini koja je njene grudi stavila u prvi plan.

Njena fotografija, kao i još nekoliko koje su označe kao neprikladne za ovakvu svečnost, danima su kružile društvenim mrežama, a nije bilo ni portala niti medija koji se nije bavio njenim stajlingom.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.