MARŠ ODAVDE! Ovako je čovek koji je izbacio porodicu sa decom na ulicu odgovorio na pitanje ZAŠTO JE TO URADIO (FOTO) (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

drama u golubincima

MARŠ ODAVDE! Ovako je čovek koji je izbacio porodicu sa decom na ulicu odgovorio na pitanje ZAŠTO JE TO URADIO (FOTO) (VIDEO)

Na pitanje Nevene Jekić zašto su njene stvari u Ulemekovom dvorištu, izvršitelj joj je rekao kratko: "Pa Branko ti čuva stvari!"

Objavljeno: 18:44h
Milica Božinović

Nevenu Jekić i njenu porodicu jutros su zbog navodnog duga njenog pokojnog oca prema Branku Ulemeku izvršitelji, uz pomoć 30 policajaca, izbacili na ulicu.

Sve stvari iz kuće Ulemek je potrpao u beli kamion, koji je odvezao na svoj privatni posed, insistirao je da na kuću lično stavi katanac.

NEVENA JEKIĆ I NJENA DECA IZBAČENI IZ KUĆE: Upali su u 7 jutros, NA KIŠI SMO, PLAČEMO, ODNELI SU NAM I PSA! (FOTO)

Podsetimo, sud je doneo odluku da on ima pravo da se naplati od Nevene Jekić za dug koji je, navodno, prema njemu imao njen pokojni otac, mada nijedan pisani dokument o tom dugu ne postoji.

foto: Filip Plavčić

Ekipa Espresa sledila je kamion kojim su odvezene stvari Jekića, i došla je na kapiju Ulemekove firme.

OVO JE ČOVEK KOJI JE IZBACIO NEVENU I NJENU MALU DECU NA ULICU: Zapamtite dobro njegovo lice! (FOTO)

Na naše pitanje "zašto je izbacio ženu s dvoje maloletne dece (dečak ima 4, a devojčica 12) na ulicu po kiši u 7 ujutru, rekao je "to pitaj sud i izvršitelje, ja nemam ništa s tim".

ALEKSA (4) NE SHVATA DA SU GA ISTERALI IZ KUĆE, A ALEKSANDRA (12) JE U ŠKOLI I JOŠ NE ZNA ŠTA SE DESILO: Jeziva tragedija porodice Jekić!

Na pitanje zašto vozi privatni automobil izvršitelja, rekao je "to nije vaš problem, marš odavde!".

Posle ove rečenice Ulemek nam je zalupio kapiju ispred nosa.

foto: Filip Plavčić

Nesrećna Nevena Jekić, kojoj je jutros u 7 sati ceo život uništen, zvala je izvršitelja N. K., koji je jutros bio prisutan, i pitala ga zašto su njene stvari na privatnom posedu Ulemeka.

Izvršitelj joj je rekao kratko: "Pa Branko ti čuva stvari!"

Nevena, inače, jutros nije dobila nijedan papir, dokument, bilo šta kao dokaz, niti joj je iko pokazao rešenje na kojem bi trebalo da piše da je iseljenje zakazano za danas.

(M. B.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.