NEVENA JEKIĆ I NJENA DECA IZBAČENI IZ KUĆE: Upali su u 7 jutros, NA KIŠI SMO, PLAČEMO, ODNELI SU NAM I PSA! (FOTO)
Foto: Espreso

ljudska tragedija u golubincima

NEVENA JEKIĆ I NJENA DECA IZBAČENI IZ KUĆE: Upali su u 7 jutros, NA KIŠI SMO, PLAČEMO, ODNELI SU NAM I PSA! (FOTO)

- Upali su jutros u sedam. Izbacili su nas. Ne znam šta ću! Pada kiša, mi smo napolju, kisnemo, ispred kuće smo. Neka nam neko pomogne, molim vas - kroz suze i jecaje priča Nevena, čiji muž Aleksandar je uhapšen "zbog pružanja pasivnog otpora"

Objavljeno: 12:50h

Velika drama Nevene Jekić i njeno dvoje dece u Golubincima. Jutros, u 7 sati, kad to niko nije očekivao, na vratima su se pojavili izvršitelji i na silu ih izbacili iz porodične kuće!

foto: Espreso

Nevena i deca, sin od 4 i ćerka od 12 godina, u suzama su posmatrali kako izvršitelji u veliki beli kamion unose sve što imaju u životu, pa čak i njihovog psa.

ZAVRŠENA DRAMA U GOLUBINCIMA: Građani sačuvali kuću Neveni i njenoj deci! OVO JE POBEDA NARODA! (VIDEO)

foto: Espreso

OVO JE ČOVEK KOJI JE IZBACIO NEVENU I NJENU MALU DECU NA ULICU: Zapamtite dobro njegovo lice! (FOTO)

Nevenin suprug Aleksandar uhapšen jer je, kako je to formulisano "pružio pasivan otpor"!

Aleksandar je samo stajao pored Nevene, kaže ona, i nije hteo da se pomeri. Zato su ga uhapsili.

foto: Espreso

Oni su upali u kuću i počeli da iznose nameštaj u kamione koje su dovezli. Ispred su i jake snage policije, koja nadgleda iseljenje.

Branko Ulemek, koji je iselio Nevenu iz kuće, došao sa svojim privatnim kamionom da kupi stvari iz kuće, a po vreće za stvari je otišao privatnim automobilom sudskog izvršitelja, saznaje Espreso!

foto: Espreso
foto: Espreso

- Upali su jutros u sedam. Izbacili su nas. Ne znam šta ću! Pada kiša, mi smo napolju, kisnemo, ispred kuće smo. Neka nam neko pomogne, molim vas - kroz suze i jecaje priča Nevena, tako da je jedva razumemo, dok joj izvršitelji iz kuće iznose sve što ima u životu.

foto: Espreso

Za razliku od prethodnih par puta, kada su se građani Golubinaca i Srbije okupili i odbranili Jekiće, sada su izvršitelji upali potpuno neočekivano, pa nije bilo nikog da zaštiti majku i njenu decu.

foto: Espreso

Drama Jekića počela je kada je sud odlučio da će Nevena svojom imovinom morati da plati novac koji je Branku Ulemeku navodno ostao dužan njen otac. Problem je što je sud doneo ovu odluku, a za navodni dug ne postoji nijedan jedini papirni dokaz.

foto: Espreso

Iseljenje je već pokušano 13. jula ove godine, pa zatim 30. avgusta, a tada je policija došla i pripadnici MUP su pretresli celu kuću, "da vide imaju li stanari neko oružje". Tom prilikom je ispreturana cela kuća.

foto: Espreso
foto: Espreso

Ipak, oba puta je, zbog protesta velikog broja ljudi koji su se okupili da brane Jekiće, iseljenje odloženo.

foto: Espreso

Inače, jedan od onih koji su redovno dolazili da štite Jekniće je Mihajlo Ulemek, rođeni brat Branka Ulemeka, koji smatra da je u ovom slučaju učinjena velika nepravda.

foto: Espreso

Mile Ulemek, brat Branka Ulemeka, dao je izjavu za Espreso u kojoj podržava Jekiće:

foto: Filip Plavčić

- Komentara nema, čist bezobrazluk od strane Branka, jer je sačekao da im otac umre, i ja odgovorno tvrdim da pokojni Vasa nikad nije uzeo novac od njega. On je loš čovek, ovo je i bezobrazluk suda koji je stao na njegovu stranu. Sramota je doći i izbaciti ženu s maloletnom decom u 7 ujutru po kiši. Branko je đubre od čoveka iako mi je brat. Ovo se desava samo u zemlji Srbiji ako se ovo uopšte može nazvati državom.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.