MOLIM TE KAO ZAŠTITNIK, ALI I KAO ČOVEK! Pašalić pozvao Obradovića da prekine štrajk glađu!
Foto: Fonet

gašenje vranjskih

MOLIM TE KAO ZAŠTITNIK, ALI I KAO ČOVEK! Pašalić pozvao Obradovića da prekine štrajk glađu!

Obradović se ranije danas zaključao u prostorije tog lista u centru Vranja, pošto je prethodno saopštio da počinje štrajk glađu

Objavljeno:

Zaštitnik građana pozvao je direktora i glavnog i odgovornog urednika "Vranjskih" Vukašina Obradovića da prekine štrajk glađu "ako veruje u institucije države".

"I kao zaštitnik građana, i kao čovek, molim gospodina Vukašina Obradovića da prekine štrajk glađu ako veruje u institucije ove države. Jedna od tih institucija je zaštitnik građana, koji će svakako delovati", rekao je Zoran Pašalić za Radio-televiziju Vojvodine.

SNS VLAST UGASILA NOVINE VRANJSKE, VUKAŠIN OBRADOVIĆ SE ZAKLJUČAO U REDAKCIJI I ŠTRAJKUJE GLAĐU!

On je dodao da će institucija zaštitnika građana "delovati po pritužbi ili po službenoj dužnosti ili će izabrati jedan od načina koji mu stoje na raspolaganju ako postoje elementi medijacije pomirenja". Pašalić je kazao da će zaštitnik građana pratiti sve okolnosti u vezi sa tim slučajem.

ŠUTANOVAC O GAŠENJU VRANJSKIH PISAO MEKALISTERU I EP: Ovakvi događaji pale alarm u oblasti medijskih sloboda i slobode govora! Obradović se ranije danas zaključao u prostorije tog lista u centru Vranja, pošto je prethodno saopštio da počinje štrajk glađu. Štrajkuje glađu zbog gašenja Vranjskih i s ciljem da, kako je naveo u otvorenom pismu, skrene pažnju "novinarima i novinarkama, ali i svim građanima na sav besmisao borbe za slobodu medija koju vodi u poslednjih tridesetak godina".

BRNABIĆ O GAŠENJU VRANJSKIH: Država ne može da pomaže lokalnim medijima

Pre no što se zaključao u prostorije Vranjskih, on je zamolio kolege da izađu, naglašavajući da je to "njegova borba" i njegov lični čin.

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.