NEBESKO KOLO: Srbi i Bugari zaigrali na 2.000 metara nadmorske visine! (VIDEO)
Foto: Facebook printscreen

pa ovo je strava

NEBESKO KOLO: Srbi i Bugari zaigrali na 2.000 metara nadmorske visine! (VIDEO)

Jedna od planinarki iz Pirota, Snežana Lazić kazala je Pirotskim vestima da je ovo bio osmi po redu susret srpskih i bugarskih planinara na nekom od vrhova

Objavljeno:

Nesvakidašnja saradnja srpskih i bugarskih planinara ovog vikenda je krunisana na krajnje zanimljiv način. Svoj osmi po redu susret na nekom od staroplaninskih vrhova koji predstavljaju prirodnu granicu između dve zemlje, planinari su proslavili kolcem, a planinari iz Bugarske su na vrh Vražja glava na Staroj planini, izneli i prave instrumente - saksofon i bubanj, kako bi odsvirali bugarski marš i srpski čoček na oduševljenje svih planinara.

Jedna od planinarki iz Pirota, Snežana Lazić kazala je Pirotskim vestima da je ovo bio osmi po redu susret srpskih i bugarskih planinara na nekom od vrhova, a sve sa ciljem da se ukaže na suvišnost granica između dve zemlje i između naroda generalno.

- Pre izvesnog vremena dvojica planinara iz Bugarske – Valeri i Rosko su kazali da će na neku od narednih “srešti” dovesti muziku. Mi smo mislili da je reč o šali, međutim oni su nas ovog vikenda demantovali na oduševljenje svih planinara - kaže Lazićeva.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.