BAHATI ĐUKA PROTIV JEHOVINIH SVEDOKA! Pohvalio se "dobrim delom" a svi se pitaju: DA LI JE PRIZNAO KRIVIČNO DELO? (FOTO)
Foto: Dado Đilas, facebook

ma kakav zakon!

BAHATI ĐUKA PROTIV JEHOVINIH SVEDOKA! Pohvalio se "dobrim delom" a svi se pitaju: DA LI JE PRIZNAO KRIVIČNO DELO? (FOTO)

Poslanik uzeo pravdu u svoje ruke!

Objavljeno: 09:29h

Poslanik SNS, Vladimir Đukanović napisao je na Fejsbuku u nedelju da je "samoinicijativno" uklonio štand Jehovinih svedoka sa Banjičke pijace, i pohvalio se da je time učinio dobro delo.

foto: Printscreen

Kako ova verska organizacija nema naklonost naroda, mnogo je onih koji su mu čestitali na ovom činu, dok su drugi postavili pitanje: da li je ovim poslanik učinio krivično delo, i to sve priznao na društvenim mrežama?

Pozivajući se na Ustav, pojedini tviteraši su ukazali da je ovo bahato kršenje istog, dok su drugi zaključili da "verskom štandu" svakako nije bilo mesto na pijaci, ali da poslanik nema ovlašćenja da tako deluje.

foto: Printscreen

- Svestan je sigurno (da krši zakon - prim.aut) ali on radi ono što on smatra da treba, zakon nije bitan, oni su zakon - napisala je jedna korisnica.

foto: Filip Plavčić

Drugi su pak na ovaj čin gledali kao na bespotrebno hvaljenje.

- To je ono kao kad obrišeš tablu u školi a nisi redar!

A kako vi gledate na ovaj slučaj?

Jehovini svedoci su hrišćanska verska zajednica sa preko 8,3 miliona članova širom sveta.U većini zemalja imaju status pravnog lica. U više navrata širom sveta su kritikovani zbog odbijanja transfuzije krvi. U pojedinim zemljama su zabranjeni.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.