SVI SU PRIČALI O SVADBI VEKA U LESKOVCU, A SADA JE GAZDI PEKI STIGLA KRIVIČNA PRIJAVA! Ženio sina jedinca, a sad mu preselo! (VIDEO)
Foto: JUGMEDIA/MILICA IVANOVIĆ

zavist ili?

SVI SU PRIČALI O SVADBI VEKA U LESKOVCU, A SADA JE GAZDI PEKI STIGLA KRIVIČNA PRIJAVA! Ženio sina jedinca, a sad mu preselo! (VIDEO)

Prijava je podneta Osnonovnom tužilaštvu u Leskovcu

Objavljeno:

Više meštana Vučja podnelo je krivičnu prijavu za prevaru preduzetniku Predragu Bajramoviću zvanom Peki (35) iz Leskovca, zbog sumnje da ih je oštetio tako što im nije isplatio oko 15.000 evra za prošlogodišnji otkup krušaka, saznaje Jugmedia iz dobro obaveštenih izvora.

Prijava je podneta Osnonovnom tužilaštvu u Leskovcu.

Ove prijave usledile su, nažalost, posle reportaže Jugmedie o bogatoj svadbi koju je gazda Peki organizovao za svog sina jedinca u naselju Slavka Zlatanovića iz Leskovca.

A o detaljima ove svadbe naširoko se pisalo.

Za tri dana smenjivalo se nekoliko orkestara, a pevao je Zvonko Demirović, popularni pevač romskih pesama.

Dvospratna kuća, dvorište i pomoćne zgrade su renovirane i za svadbu specijalno okićene ukrasima iz poznate leskovačke cvećare “Karmen”. Ukrašena je i ulica, jer je dvorište malo da primi sve svatove, koji najviše piju pivo i viski “ballantines”

foto: JUGMEDIA/MILICA IVANOVIĆ

Na ražnju vo od 200 kilograma, na drugom jagnjad, u hladanjči tone pića, stolovi ukrašeni kao u hotelu s pet zvezdica...

foto: JUGMEDIA/MILICA IVANOVIĆ

Evo kako je bilo na čuvenoj svadbi:

SVADBA VEKA! Na ražnju vo od 200 kg, na svekrvi lepotici šalvare od hiljade evra! Ovako izgleda kad gazda Peki ženi sina jedinca!

(Espreso.co.rs / Jugmedia)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.