Preživela je 13 operacija: Nekad ih se stidela, danas je ponosna na svoje ožiljke! (FOTO)

ONA JE HEROJ

Preživela je 13 operacija: Nekad ih se stidela, danas je ponosna na svoje ožiljke! (FOTO)

Komentari i pogledi ljudi su je nekad doticali, ali odavno je naučila da tome ne pridaje značaj
Objavljeno:

Aleksandra Saša Simović iza sebe ima 13 operacija na kičmi, a prvi put je završila na hirurškom stolu kad je imala svega 18 dana. Danas ima 33 godine, uspešnu karijeru, pozitivan stav koji inspiriše i životnu priču od koje zastaje dah. Aleksandra je rođena u Kraljevu i odmah po rođenju je prebačena u Beograd zbog operacije. Njena dijagnoza – spina bifida, težak poremećaj kičmenog stuba. Prognoza – ne baš pozitivna. - Nakon prve operacije sam imala jednu pauzu, ali sam sve vreme morala da vežbam, jer su mi se krivila stopala, imala sam iščašenje kukova i ozbiljnu skoliozu. Kad sam imala šest godina, mojim roditeljima i meni su rekli da će ispravljanje moje kičme zahtevati između 10 i 13 operacija. Od tada, pa sve do moje 15. godine, imala sam operacije na svakih šest meseci - priča Aleksandra.

Bila sam srećno dete, okružena ljubavlju, a moji roditelj su bili hrabri i dozvolili su mi da imam detinjstvo kao i sva druga deca
Aleksandri bilo teško da se suoči, te je želela da se podvrgne i plastičnoj operaciji, ali je na kraju ipak naučila kako da voli sebe sa svojim ožiljcima.
Zbog toga nikad nije htela da skine pantalone. Videla sam sebe u njoj.
Zapravo, ona svojom pojavom, sa širokim, iskrenim osmehom i veselim stavom, ni po čemu ne odaje da iza sebe ima jednu takvu bitku.
Pored toga, već 13 godina radim kao PR za noćne klubove i, iako sama ne mogu da nosim štikle
24sata.rs

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.