ZAPAMTI BOŽE, ZNA ŠTA RADI! Nebojša Krstić bezočno napao Čedu Antića DA SE NEUKUSNO PROMOVIŠE preko autističnog sina!
Foto: Dado Đilas, Aleksandar Jovanović Cile

stidi se!

ZAPAMTI BOŽE, ZNA ŠTA RADI! Nebojša Krstić bezočno napao Čedu Antića DA SE NEUKUSNO PROMOVIŠE preko autističnog sina!

Sramni napad na istoričara koji je upravo preživeo porodičnu dramu

Objavljeno: 11:11h

Čedomir Antić, istoričar, upoznao je javnost sa slučajem da njegovom autističnom sinu nije dozvoljeno da uđe u avion Er Srbije jer bi navodno njegov plač uznemiravao putnike.

"U nedelju 6. avgusta 2017. po prvi put sam se suočio sa istinskom diskriminacijom. „Aerodrom NT" i „Er Srbija" ne shvataju da nisu učinili samo nepravdu jednom teško bolesnom jedanaestogodišnjem dečaku. Odlučio sam da pravdu potražim na sudu, bez obzira koliko potrajalo i kako se završilo. Nije reč više ni o Vidu, ni o letovanju. Radi se o pitanjima principa i pravde" - napisao je Antić i dodao da će se boriti "do poslednjeg dinara" da istera pravdu.

foto: Fonet

GONIĆU IH DO POSLEDNJEG DINARA KOJI IMAM! Čeda Antić posle incidenta u avionu objasnio KAKO JE BITI RODITELJ DETETA S AUTIZMOM U SRBIJI!

No vapaj oca bolesnog dečaka koji je odlučio da se bori protiv diskriminacije podržala je većinska javnost u Srbiji, ali je PR stručnjak, kako sebe naziva, Nebojša Krstić ovo iskoristio da istoričara optuži da je sve što čini u ovom slučaju "samopromocija".

foto: Dado Đilas

- Ovo sad lagano prelazi u neukusnu samopromociju - napisao je on uz tekst iz Danasa o ovom slučaju i Antićevom obraćanju javnosti.

foto: Printscreen

Ovim je Krstić izazvao bes javnosti u Srbiji, naročito na Tviteru.

Autističnog sina Čede Antića zbog plača nisu pustili u avion!

"Ona tviter ku+vetina optužuje gdina Čedomira Antića da sebe promoviše preko autističnog deteta. Zapamti Bože, zna šta radi" - napisala je voditeljka Tanja Vojtehovski.

A ni drugi komentatori nisu štedeli Krstića:

"A Antić baš ima potrebu to da radi?! Ajde m'rš govedo!"

"Zna taj da nema nikakvog boga. On svoj "moral" izvlači samo iz broja nula iza jedinice na računu koji naplati trenutnom gazdi"

"U zabludi je, nisu svi kao on! Na srecu!"

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.