SVI SMO JE IMALI U KUĆI! Sada je jedan mladić napisao oproštajno pismo ovoj staroj, ali moćnoj mašini! (FOTO)
Foto: Printscreen Facebook / Rumun_2000

EPSKI!

SVI SMO JE IMALI U KUĆI! Sada je jedan mladić napisao oproštajno pismo ovoj staroj, ali moćnoj mašini! (FOTO)

Ovaj mladić je iskazao svoju ljubav prema usisivaču na jedan prelep način!

Objavljeno:

Jedan mladić je rešio da se sa stilom oprosti od "Slobodinog" usisivača. U pitanju je osoba koja je "izašla" na Fejsbuk stranici "Rumun 2000". On je rešio da pohvali uređaj na društvenim mrežama, a mi vam pismo prenosimo u celosti.

BOGOLJUB POVEO 42 ČLANA PORODICE U BEČIĆE! Kako izgleda kad letuje dinastija Karić i koliko košta! (FOTO) (VIDEO)

- Posle 68 godina čekanja da se pokvari ovaj otac svih usisivača, moji su ipak poklekli i kupili novi, ali u mom srcu on će uvek biti broj JEDAN !

Istorija prvi put pominje legendarni Slobodin usisivač u 48 veku p.n.e. Crteži i freske ovog besmrtnog čačanskog giganta nalaze se u svim drevnim kulturama, a najbrojniji su u Majanskim Kumapulku pećinama. Po njihovom verovanju, folkloru i predanju, Bog Marduk sa planete Osiris iz Zapadnokruščićanskog sasvežđa, spustio se na zemlju u vatrenim kočijama i ljudima darivao vatru i Slobodin usisivač, napisao je on i dodao:

- Postoje i brojni crteži i zapisi na glagoljici na kojima se jasno prikazuje kako Egipćani plavim Slobodinim usisivačem usisavaju šenicu u Keopsovoj piramidi. Grčki filozof i istoričar Hepokle u svojim zapisima navodi da je lokalno stanovništvo vekovima usisavalo pustinje čačanskim zmajem i tako povećavalo površine obradive zemlje, završava mladić koji se teška srca oprostio od voljenog i nama svima poznatog usisivača.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.