SAMA SI GA BIRALA! Sraman komentar gej aktiviste Predraga Azdejkovića nakon ubistva majke i deteta ispred Centra za socijalni rad!
Foto: Filip Plavčić

empatija ništa?

SAMA SI GA BIRALA! Sraman komentar gej aktiviste Predraga Azdejkovića nakon ubistva majke i deteta ispred Centra za socijalni rad!

Azdejković je naišao na osudu zbog izjave da je žrtva koju je muž usmrtio, kao i njihovo dete, sama kriva jer je loše birala!

Objavljeno: 12:40h

Glavni urednik magazina "Optimist – vodič kroz gej Srbiju", Predrag Azdejković, prokomentarisao je na društvenim mrežama strašnu tragediju koja se dogodila ispred Centra za socijalni rad u Rakovici, kad je Marko Nikolić ubio svoju suprugu Maju i sina Mihajla.

ZVER JE NAJPRE DETETU UDARIO GLAVU U BETON, A ONDA GA ZADAVIO! Onda je masakrirao ženu, radnici Centra odsekao prst, čoveku otkinuo obraz! (FOTO)

Azdejković je na Tviteru napisao komentar, što je naišlo na veliku osudu i buru komentara ostalih korisnika ove društvene mreže, jer je okrivio žrtvu da je "loše birala"!

- Postalo je politiki nekorektno reći, sama si ga birala! - napisao je Azdejković.

Nakon ovog neprimerenog komentara, gej aktivista se nevešto branio izjavljujući da je samo hteo da ukaže na društveni problem.

OVO JE ŽENA KOJOJ JE MONSTRUM MRTVOG SINA DONEO U RUKE! Ubio je malog Marka pa je rasporio nožem (FOTO)

Međutim, na osnovu njegovih ostalih komentara na Tviteru možemo zaključiti da Azdejković i te kako osuđuje žrtvu nasilja da je sama kriva za ono što joj se dogodilo.

foto: Printscreen/Twitter/@azdejkovic

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.