City Games: Potpuno LUDILO na bazenu u ZRENJANINU! (FOTO)
Foto: Jan Mastrović

igre bez granica

City Games: Potpuno LUDILO na bazenu u ZRENJANINU! (FOTO)

Gostujuća ekipa iz Sombora otkrila je dobitnu kombinaciju, zbog koje je ovo veče bila gotovo nepobediva, iako je Kikinda bila jako blizu tome da ih sustigne

Objavljeno:

Treći challenger u sklopu turneje nezvaničnih naslednika Igara bez granica po Srbiji održao sesinoć na Gradskom bazenu u Zrenjaninu i otkrio još jedno ime za veliko finale na Zlatiboru 20. jula.

Sve su ekipe igrale jako dobro, no jedna je ipak sve vreme odskakala od drugih i suvereno vodila od početka do kraja. Leteći vaterpolo, spasavanje turistkinja, vošarka, vodena alka, pršuta i veslo igre su kroz koje se šest ekipa takmičilo za prolazak u viši nivo takmičenja, te zabavljalo publiku

uigranim akcijama, ali i atraktivnim padovima u vodu u najneizvesnijim trenucima.

Gostujuća ekipa iz Sombora otkrila je dobitnu kombinaciju, zbog koje je ovo veče bila gotovo nepobediva, iako je Kikinda bila jako blizu tome da ih sustigne.

foto: Jan Mastrović

"Nismo se nadali ovakvoj pobedi večeras, ali kad smo nakon treće igre videli da možemo, fokusirali smo se da ostanemo u tom ritmu," otkrio nam je kapetan Sombora. "Najvažnija je bila taktika i timski duh, nastojali smo postaviti najbolje igrače u svakoj igri, a i one zajedničke smo odigrali na visokom nivou. Bilo je ovo jako lepo iskustvo i na Zlatiboru svakako idemo na pobedu."

Ekipa iz Kikinde završila je veče sa samo 5 bodova manje od Sombora. "Dali smo sve od sebe, ali nismo uspeli. Nismo bili dovoljno dobri u alci i vošarci, to su igre na kojima moramo poraditi. Vraćamo se jači sledeće godine!"

I trećeplasirana domaća ekipa Zrenjanina podelila je s nama impresije, koje su više nego dobre:

foto: Jan Mastrović

"Stvarno smo zadovoljni s celim događajem, dobro smo se zabavili s drugim timovima, organizacija je bila posebna, a i naš rezultat je bio izvrstan. Nastavićemo s treniranjem i svakako se vratiti sledeće godine još bolji."

Pored ove tri ekipe, na City Games igrama u Zrenjaninu, organizovanim u saradnji Grada Zrenjanina i agencije Adria events, učestvovali su i Sportski savez opštine Temerin, Pančevo i ekipa portala Espreso.co.rs iz Beograda. Cena ulaznice bila je simboličnih 50 dinara, a celokupan prihod namenjen je Dnevnom centru "Alternativa“ za decu i mlade sa invaliditetom.

foto: Jan Mastrović

Sada je poznato već pet ekipa za veliko finale: Kragujevac, Čačak, Novi Sad, Sombor i ekipa domaćina Zlatibora. Poslednjeg finalistu saznaćemo u subotu 15. jula u Somboru, a potom sledi borba za predstavnika Srbije i put u međunarodno polufinale u Beogradu krajem augusta. Najbolji od najboljih plasiraće se u veliko međunarodno finale u Biogradu na Moru 2. septembra.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.