3 muškarca sa bombama uletela u zgradu! TALAČKA KRIZA USRED KRAGUJEVCA, policija pregovara sa napadačima!
Foto: kragujevačke novine

opasdno stanje

3 muškarca sa bombama uletela u zgradu! TALAČKA KRIZA USRED KRAGUJEVCA, policija pregovara sa napadačima!

Drama u stambenoj zgradi odvija se od jutros. Policija pregovara s naoružanim muškarcima

Objavljeno: 21:31h

U kragujevačkom naselju „Bubanj“, nedaleko od strogog centra grada, u toku je talačka kriza u zgradi u ulici Svetozara Markovića 101.

Prema saznanjima do kojih su dosli reporteri Kragujevackih novina, u podrumu zgrade u ulici Svetozara Markovića 101 prvog ulaza nalazi se zarobljen momak starosti oko 20 godina koji živi na susednom ulazu iste zgrade.

Nezvanicne informacije govore u prilog tome da otmicari raspolažu sa velikom kolicinom oružja i eksplozivnih materija, o cemu svedoči i veliki broj pripadnika policije u borbenoj opremi, naoruzanih automatskim puskama.

Koji su motivi doveli do izvršenja ovog krivičnog dela, još uvek je nepoznato, kao ni identiteti onih sa kojima policija pokušava da izađe na kraj.

foto: kragujevačke novine

Talačka kriza, prema izjavama uznemirenih stanara, traje od ranih jutarnjih časova, od kada su prisutna vatrogasna vozila, ekipe hitne pomoći, kao i jake snage policije.

Posle serije oružanih okršaja u gradu na Lepenici, prilikom kojih je bilo i ranjavanja slučajnih prolaznika, sada se radi o slučaju talačke krize koja se u ovom gradu ne pamti pa je, samim tim, i kragujevačka policija dovedena u poziciju da prvi put rešava ovakvu vrstu problema.

Prvi sprat ove stambene zgrade je evakuisan, a ostali stanari su u svojim stanovima.

Pregovori su u toku.

(Espreso.co.rs / Kragujevačke.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.