FONTANA ČELENDŽ: Ova devojka je postavila novi izazov u poziranju ispred kičeraja od 2 miliona evra! (FOTO)
Foto: Printscreen / Facebook

NOVI TREND, NOVI IZAZOVI!

FONTANA ČELENDŽ: Ova devojka je postavila novi izazov u poziranju ispred kičeraja od 2 miliona evra! (FOTO)

Mozda uz muziku i lepe devojke, bude i lajv prenos predsednikovih obraćanja. To bi bio vrhunac Orvelove države u kojoj vec živimo

Objavljeno:

Izgradnja muzičke fontane na Slaviji koštala je skoro dva miliona evra, a izgleda da je konačno dobila svoju pravu svrhu - pravljenje selfija i poziranje do iznemoglosti.

MOGLO JE BOLJE OD ŠLJAŠTEĆE FONTANE? Bilo je 70 ideja za TRG SLAVIJA - ovo su neke od najboljih! (FOTO)

Kičastu muzičku fontanu na Slaviji već uveliko krasi led osvetljenje i parola "sve mi boje lepo stoje". Da je bilo dvoumljenja između spomenika Despotu Stefanu na konju sa kopljem iz koga bije svetlo u nebo i ove muzičke fontane, koju kao da je neko projektovao za predgrađe Dubaija, pa odustao, "Despot" je trebao da "pobedi".

Bio bi značajan u istorijiskom smislu za Beograd za razliku od fontane kojoj ne može ni da se priđe i koja nema apsolutno nikakvu svrhu ili smo mi bar tako mislili.

foto: Dragan Kadić

Izgleda da fontana ne svetli za džabe, već da joj je svrha "da privuče ribe u vodu". Naime, jedna atraktivna devojka je dobila ideju da se skocka i iskezi za kameru dok u pozadini "sve svetli i svira". Iza njenih leđa "piči" fontana, a devojka ponosno statira.

foto: Printscreen / Facebook

Ova atraktivna devojka je postavila novi izazov svim Beograđankama da se upuste u trku za najbolju i najatraktivniju fotku ispred "spektakularne fontane". Pa devojke, trk kod manikira, frizera, šminkera pa pravo do Slavije. Može i prvo splav, pa onda fontana. Može i gostovanje na Pinku, pa selfi ispred fontane.

Jer sve ovo ostaje zapisano i naslikano, i jednog dana ćemo se svi smejati ovome.

Mozda uz muziku i lepe devojke, bude i lajv prenos predsednikovih obraćanja. To bi bio vrhunac Orvelove države u kojoj vec živimo.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.