U NOVINAMA VUČIĆEVOG KUMA JOCA AMSTERDAM NAJAVIO UBISTVO: Aleksandra Rodića ubiće kao Pukanića! Ili saobraćajka ili trovanje!
Foto: Kurir

SKANDALOZNO

U NOVINAMA VUČIĆEVOG KUMA JOCA AMSTERDAM NAJAVIO UBISTVO: Aleksandra Rodića ubiće kao Pukanića! Ili saobraćajka ili trovanje!

Novinarka unapred zna da se sprema ubistvo vlasnika Kurira Aleksandra Rodića i povezuje slučaj ubistva Ive Pukanića i sadašnje situacije sa vlasnikom Kurira

Objavljeno:

Sreten Jocić, poznatiji kao Joca Amsterdam, osuđenik za ubistvo, izneo je šokantne tvrdnje u intervjuu nedeljniku Ekspres čiji je vlasnik Goran Veselinović, kum predsednika Srbije Aleksandra Vučića, da se sprema ubistvo vlasnika "Adria Medija grupe" i lista "Kurir" Aleksandra Rodića!

SKANDAL PREDSEDNIK POSLE BATINAŠA IDE KORAK DALJE: Vučić angažovao Jocu Amsterdama da ga brani od Rodića

U tom sramnom intervjuu, novinarka nedeljnika Ekspres, izražava zabrinutost da bi za to ubistvo mogao biti optužen Vučić, a da nijednog trenutka nije osudila niti pokazala zabrinutost da bi čovek o kom postavlja pitanje mogao biti meta napada!

Naime, novinarka unapred zna da se sprema ubistvo vlasnika Kurira Aleksandra Rodića i povezuje slučaj ubistva Ive Pukanića i sadašnje situacije sa vlasnikom Kurira.

foto: Kurir

" Da li preti opasnost da mu se nešto loše desi, pa da Vučića za to optuže?, pita novinarka Jocu Amsterdama. Na šta je on u sramnom intervjuu odgovorio:

- Ja mislim da neće, uvek primenjuju drugu varijantu. Njega će najverovatnije da otruju. Ili mu spremaju saobraćajku ili neko trovanje. Na to, novinar nastavlja sa svojim sramnim zaključcima: "A optužića Vučića..."

Jocić je dodao za list Vučićevog kuma da se Rodiću spremaju " ili saobraćajku ili neko trovanje".

foto: Kurir

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.