ŠTA SU I KAKO SE PRAVE MESO IZ TEGLE I SPRŽA – ne propustite omiljenu emisiju svake nedelje od 15h na Kurir TV
Foto: Promo

SA ŽIKOM PO SRBIJI

ŠTA SU I KAKO SE PRAVE MESO IZ TEGLE I SPRŽA – ne propustite omiljenu emisiju svake nedelje od 15h na Kurir TV

Svake nedelje od 15 časova na Kurir televiziji čekaće vas nova doza inspiracije za vaše naredno putovanje

Objavljeno:

U nedelju 26. januara emisija “Sa Žikom po Srbiji” vodi vas u Bosilegrad, mesto na jugoistoku naše zemlje, koje pripada Pčinjskom upravnom okrugu. Kroz mesto protiče reka Dragovištica, koja se sliva u Strumu. Ako dođete u Bosilegrad, u nekom delu ovog mesta, možete jednom nogom stajati u Bugarskoj, a drugom u Srbiji.

Ovde živi uglavnom bugarsko stanovništvo, ali njihova ljubav i privrženost Srbiji je neizmerna.

Predsednik opstine Vladimir Zaharijev, naš ljubazni domaćin, čak sedmi put je izabran na ovu funkciju, što je pokazatelj njegove požrtvovanosti i brige za sve stanovnike ovog malog, neobičnog mesta.

1 / 4 Foto: Promo

Ljubazni domaćini primili su nas u svoj dom i pokazali kako se spremaju specijaliteti ovog kraja, meso iz tegle i sprža.

Ne propustite današnju emisiju i saznajte kako ljudi žive i čime se bave daleko od prestonice, kao i kakve sve lepote postoje u Srbiji.

Svake nedelje od 15 časova na Kurir televiziji čekaće vas nova doza inspiracije za vaše naredno putovanje!

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.