IGRALI SE, PA ZAVRŠILI U BOLNICI: Deca povređena jer posle slavlja nije uklonjena pirotehnika iz dvorišta škole!
Foto: Printskrin / Google street view

nezgoda sa pirotehnikom

IGRALI SE, PA ZAVRŠILI U BOLNICI: Deca povređena jer posle slavlja nije uklonjena pirotehnika iz dvorišta škole!

Jedno dete je teže, a nekoliko njih lakše povređeno u incidentu koji se prošlog petka dogodio u dvorištu Osnovne škole "Đura Jakšić" u Čurugu, javlja 021.rs

Objavljeno: 18:40h

Učenici Osnovne škole "Đura Jakšić" u Čurugu, pretežno osmog razreda, zatekli su prošlog petka u toku popodnevne smene pirotehnička sredstva u dvorištu škole, u kojem je prethodne večeri na sportskom terenu organizovana proslava opštinske slave, Spasovdana.

Mesna zajednica organizovala je proslavu slave, sa nastupima muzičara Saše Matića i Amadeus bend-a.

foto: Youtube printscreen

Tuga i sramota! PIJANI VOZAČI NAM VOZE DECU NA EKSKURZIJE! Šestorica uhvaćeni PREBIJENI OD ALKOHOLA! (FOTO)

"U zaista izuzetnoj atmosferi koju su priredili ovogodišnji izvođači uživalo je više od sedam hiljada ljudi. Prema rečima organizatora koncerta Mesne zajednice Čurug, sve je proteklo u najboljem redu", navodi se u kratkom izveštaju sa ovog događaja na zvaničnom sajtu opštine Žabalj, kojoj pripada Čurug. Međutim, da posle proslave nije sve proteklo u najboljem redu potvrđuju za 021.rs u Dečijoj bolnici, gde je u petak primljen petnaestogodišnji S. Š. sa opekotinama lica i vrata, a koji se i dalje nalazi na Odeljenju plastične i rekonstruktivne hirurgije. On se, kako je rečeno za 021.rs, ne nalazi u životnoj opasnosti.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.