Ljubili smo dva najslađa bela lavića na svetu! Ništa se s tim ne može uporediti! (VIDEO)

oni su pravi mačići

Ljubili smo dva najslađa bela lavića na svetu! Ništa se s tim ne može uporediti! (VIDEO)

Azra i Vuk su bebe lavići koji su stari dva meseca. Rođeni su i odrastaju u beogradskom Zoološkom vrtu

Objavljeno: 12:29h
Suzana Trajković

Kažu: Ne diraj lava dok spava. Da smo probudili Vukove i Azrine roditelje, verovatno bismo postali njihov obrok. Ali ovi mališani su nešto sasvim drugo - oni su pravi mačići i nisu nam zamerili što smo ih probudili. LAV ROĐENI FUDBALER: Nisu očekivali ovakvu reakciju kada su mu bacili loptu! (VIDEO) Zakoračile smo u njihov dom dok su spavali, svega sat vremena posle ručka. Mališani su se probudili, i onako bojažljivo pobegli u ćošak. Veterinar Jožef rekao nam je da im treba vremena da se opuste, jer nas još uvek ne poznaju. I tako je i bilo. Zaigrali su se svojim igračkicama. Azra je plišanom medi čupala uši, a Vuk je svoje zubiće oštrio na gumenoj igračkici. A onda - onda su se grickali i međusobno. Sela sam na pod i čekala. Vuk, kao i svi mali dečaci, ne voli da ga neko mazi i gnjavi. On je pravi dasa. Sa druge strane, Azra je radoznalija i pitomija. Svega 10 minuta nakon našeg dolaska, ona je već bila spremna za igru. Izvrnula se na leđa, i kao pravo mače igrala se mojim prstima.

Jelena Vučetić

Malo se i manekenisala, pa je, kako vidi fotoaparat - pozirala! Okrene se na leđa, vrti se i gleda u objektiv. A Vuk - on se i dalje pravi važan. Azra je onda pravila selfi sa koleginicom Jelenom. Na svako "škljoc" radoznalo je gledala u telefon. E kada joj ni to nije više bilo zanimljivo, došla je do mene i počela da mi pere ruku. Njen rapavi mali jezičić izlizao mi je celu ruku. Da je malo veća, možda bi me i pojela. A onda mi je ljubazna čuvarka ispunila najveću želju - u naručje mi je dala ovu četvoronožnu bebu. Uzela sam Azru u ruke baš kao pravu bebu. Tada se, kako joj ništa nije bilo jasno, izbuljila u mene. Pogledala me je pravo u oči. A onda - onda me je poljubila. Prišla je mom licu, i liznula me.

Jelena Vučetić

Taj osećaj ne umem da opišem. Jednom rečju - prelepo. A onda, kao svako nestašno mladunče, izmigoljila se, i produžila dalje da se igra sa bratom. P.S. Ovako nešto nam za godinu dana neće pasti na pamet - tada neće biti tako raspoloženi za igru! Pogledajte kako se ovi mali mačići igraju - Istopićete se sigurno.

(Suzana Trajković)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.