"SAMO" 150 ANKETA ILI 20 DANA KAO PROMOTERKA I PRAVAC NA MORE! Koliko srpski student radi za jedno letovanje!?  (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić, Dragan Kadić, Thinkstock

OČAS POSLA!

"SAMO" 150 ANKETA ILI 20 DANA KAO PROMOTERKA I PRAVAC NA MORE! Koliko srpski student radi za jedno letovanje!? (FOTO)

Studenti u Beogradu i Novom Sadu, ali i u svim većim gradovima, mogu lako da dođu do posla promotera, gde se zarade kreću oko 200 dinara po satu, a mogu da zarade i oko 250 dinara po urađenoj anketi...

Objavljeno:

Studentima koji bi hteli da zarade džeparac preko leta, agencije nude povremene angažmane na kojima bi mogli da zarade od 25.000 do 30.000 dinara mesečno.

foto: Profimedia

Ako rade povremeno, dnevnice se kreću od 1.600 dinara do 2.600 dinara u zavisnosti od vrste i težine posla, kaže za Espreso, Nikola Milić, stručni saradnik omladinske zadruge "Bulevar".

Tito nije imao mana, treba nam više Golih otoka danas! ISPRED KUĆE CVEĆA OBELEŽEN DAN MLADOSTI! (FOTO) (VIDEO)

- Naša baza ima preko 5.000 članova koji imaju do 30 godina kako je propisano zakonom. Uglavnom se radi o studenima koji imaju do 26 godina i naša zadruga dnevno izbacuje oko 50 ponuda za posao. Dnevnice se kreću od 1.600 do 2.600 dinara u zavisnosti od težine posla. Ukoliko su u pitanju teži fizički poslovi dnevnice se kreću oko 2.600 dinara, a obično je u pitanju utovar i istovar robe ili građevina.

foto: Thinkstock

Nikola kaže da dnevnice takođe zavise od kvalifikacije i da članovi sa većim zvanjem imaju više dnevnice. On ističe da mladi najbrže mogu da zarade novac za odmor kada su u pitanju fizički poslovi poput rada na građevini, ali i na deklarisanju robe, prenosu nameštaja, podeli flajera.

foto: Reuters

-Takođe je u ponudi i posao sobarice, posao pomoćnog prodavca, istovar i utovar robe. Takvi poslovi donose najbrže pare, pa su veoma popularni - ističe Nikola.

On dodaje da pored takvih poslova, zadruga nudi i dosta onih koji se rade na duže vreme, a traženi su poput rada u Call Centru, ili u proizvodnji papira, slatkiša..

foto: Shutterstock

Studenti u Beogradu i Novom Sadu, ali i u svim većim gradovima, mogu lako da dođu do posla promotera, gde se zarade kreću oko 200 dinara po satu, a mogu da zarade i oko 250 dinara po urađenoj anketi...

Ukoliko ne želite da radite preko zadruge, a interesuje vas sezonski posao, pročešljajte oglase i internet jer se tamo mogu naći mnogobrojne ponude poput, čuvanja dece koje se plaća oko 150-200 dinara po satu ili prodaje na društvenim mrežama ( možete da prodajete svoje krpice, nakit, neku opremu).

foto: Shutterstock

Ukoliko se razumete u tehnologiju ili imate sluha, možete biti Di-džej ( oko 200 evra mesečno), a u ponudi je kreiranje i održavanje sajtova (oko 100-200 evra mesečno).

Na vama je samo da se odlučite i preuzmete inicijativu jer vam pare sigurno neće pasti sa neba.

(Jelena Jovanović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.