SRPKINJA POBESNELA KADA JE MUŽU PRONAŠLA OVO NA TELEFONU: On se KUNE da je VOLI, a ona hoće RAZVOD
Mobilni telefon, Foto: Tamara Trajković

društvene mreže

SRPKINJA POBESNELA KADA JE MUŽU PRONAŠLA OVO NA TELEFONU: On se KUNE da je VOLI, a ona hoće RAZVOD

Šta biste radili kada bi kod osobe koju volite i sa kojim ste više godina u braku pronašli aplikaciju za upoznavanje na telefonu?

Objavljeno: 17:30h

Upravo takva situacija zadesila je jednu Srpkinju kada je svom Iks profilu "Bajadera12" otkrila da je suprugu sa kojim je tri godine u braku pronašla Tinder na mobilnom telefonu. Kako je objasnila, nije joj najjasnije kako da postupi dalje s obzirom da se on "kune da je voli".

"Šta biste radile kada bi našle mužu sa kojim ste tri godine Tinder? Imali smo svađu od dva sata, nije se dopisivao samo se 'mečovao' sa devojkama.

Kune se da me voli i plače. Iskreno ne znam šta da radim", napisala je ona, pa dodala da da je do ovog saznanja došla tako što je ušla u njihov auto u trenutku kada on to nije očekivao.

"Momentalna šut karta"

Na svoje pitanje ubrzo je dobila bezbroj odgovora, među kojima je najviše bilo onih koji su je savetovali da se na vreme razvede.

"Razvod, odmah. Šta god kaže, laže. Mene je bivši pokušao da ubedi da mu Tinder treba za posao, kao reklama, a onda sam napravila lažni profil, bukvalno opis ribe za koju znam da bi mu se svidela. Mečovali se i pisao mi odmah. Našao se posle dva sata sa mnom, a mislio da je Marina", "Počni od sebe. Je l' ti imaš potrebu za Tinderom, da gledaš druge momke tamo? I eto ti odgovor na sva tvoja pitanja", "Kune se da te voli i plače jer si ga nahvatala, jer, da te zaista voli, ne bi otvarao Tinder, zaboga. Momentalna šut karta, bez razmišljanja. Nisi. Sebe. Našla. Na. Ulici" glasili su njihovi komentari.

Ja sam praštala dok nisam dobila polnu bolest

Jedna žena, koja je takođe posavetovala Srpkinju da je razvod najpametniji korak, ispričala je kako je ona do njega došla na teži način.

"Moj bivši muž je tako počeo prvo onlajn. Provalim, plače - oprostim. Onda SMS-ovi, provalim, plače - oprostim. Onda me prevari. Saznam, on rida, kuka - oprostim. I tako je dizao lestvicu dok nisam dobila polno prenosivu bolest. Ja sam debil što nisam presekla kod prve poruke. Tako da definitivno razvod", napisala je ona.

Jedna žena je bila za to da se suprugu ipak da prilika i šansa - ali jedna!

"Ne znači da te ne voli. Oni često tako pumpaju sebi ego i nema veze sa tobom ali mora da zna da te to povređuje. Reci mu da momentalno izbriše Tinder, a ako ga u budućnosti uhvatiš da radi isto ili slično nešto, onda je tada ipak vreme za razvod", zaključila je ona.

Bonus video:

10:45

ŽIVI NA SILU SA MUŽEM IAKO JE PODNET ZAHTEV ZA RAZVOD! Novosađanka za Kurir: Jezivo je, deca žive u prljavštini SVEKRVA SE USELILA

(Espreso/Blic/Gordana Vuksanović/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.