JUGOM PREŠLI SKORO 2000 KM DA BODRE SRBIJU NA EVROPSKOM PRVENSTU: O njima svi PRIČAJU, čak su ostali bez... (VIDEO)
Jugom na EURO, Foto: Printscreen/Youtubw/RTV Vrnjačka Banja

MREŽE

JUGOM PREŠLI SKORO 2000 KM DA BODRE SRBIJU NA EVROPSKOM PRVENSTU: O njima svi PRIČAJU, čak su ostali bez... (VIDEO)

Kad je video čime su pošli na tako dalek put, neznanac na drumu ih častio punim rezervoarom i pivom! A evo šta bi bilo da smo pobedili Engleze

Objavljeno: 10:10h

Najveća atrakcija Evropskog prvenstva u Nemačkoj su upravo Vrnjčani i komšije Trsteničani koji su došli na ideju da krenu automobilom marke yugo 55 iz 2000. godine.

Reč je o Marku, Mladenu i Nemanji koji su za Nemačku pošli u ranim jutarnjima satima u subotu. Čuveni „jugić“ ih je poslužio da pređu čak 1.900 kilometara od Srbije do Gelzenkirhena, gde su se zaputili.

Otkazala svetla i peta brzina

Do krajnje destinacije nije išlo sve glatko, pošto su im odmah na početku puta otkazala svetla, a kasnije i peta brzina. Tako se jugo 55 pretvorio u jugo 45, dok je peta brzina vezana kanapom.

1 / 4 Foto: Printscreen/Youtubw/RTV Vrnjačka Banja

Parola, snađi se. I zaista se jesu snašli i tako kreirali najluđu priču ovog šampionata… Vrnjčani su ponosni na ovaj trojac.

Na ideju smo došli, normalno, u kafani!

- Na ideju smo došli, normalno, u kafani a u pitanju je opklada. Želeli smo da bodrimo naše Orlove i u jednom trenutku smo se setili da imamo ovog juga iz 2000. godine na kojem ništa nije menjano, sve je originalno - kaže jedan iz slavnog trojca.

Neznanac na drumu ih častio punim rezervoarom i pivom

Mladen, Nemanja i Marko su privukli pažnju tokom puta, pa ih je jedan čovek zaustavio, častio punim rezervoarom i pivom, kada je vide čime su se zaputili u Nemačku. I stigli su da budu uz “orlove”, a usput su oduševili sve.

Bonus video:

20:06

VEČERNJI DNEVNIK 17.06.2024.

(Espreso/Kurir/RTV Vrnjačka Banja/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.