AMERIKANAC SE POHVALIO JUGIĆEM PA ODUŠEVIO SRBE! Pazite samo šta je PRONAŠAO U VOZILU, ovo je pravi DRAGULJ (FOTO)
Jugo, Foto: Nebojša Mandić

hit

AMERIKANAC SE POHVALIO JUGIĆEM PA ODUŠEVIO SRBE! Pazite samo šta je PRONAŠAO U VOZILU, ovo je pravi DRAGULJ (FOTO)

Amerikanac u Minesoti kupio legendarnog "jugića" pa objavom oduševio Srbe

Objavljeno:

Jedan Amerikanac postao je prava senzacija na srpskom internetu onda kada je ponosno podelio sa našim narodom da je postao vlasnik legendarnog "Juga".

U svojoj anonimnoj objavi na Reditu objasnio je da je kupio Zastavu Koral 55, godište 1988., a nakon istraživanja da je auto nekada bio najpopularniji u Srbiju pozvao je sve Srbe da mu ispričaju svoja iskustva i zanimljive priče s ovim automobilom.

"Ja sam iz Sjedinjenih Američkih Država i nedavno sam kupio Zastavu koral 55 iz 1988. godine. Da li ju je neko ovde ikada posedovao i da li imate neke zanimljive priče iz ovog automobila?, napisao je Amerikanac a onda i postavio slike Juga sa američkim registracionim tablicama, tj. onima iz Minesote.

Srbe je naravno zanimalo kako je došao do automobila i od koga ga je kupio, te su ga najpre u komentarima to i pitali.

"Kupio sam ga od jednog hrvatskog gospodina iz Minesote", odgovorio im je on ubrzo.

U automobilu - pravo iznenađenje!

Takođe, kako je dodao, uz automobil dobio je i jedno malo iznenađenje kom se nije nadao, a to je kaseta sa muzikom Šekija Turkovića. Kako je priznao, Šekijeva muzika mu se jako dopala.

"U automobilu sam našao i kasetu od nekog pevača koji se zove Šeki Turković. Ne znam da li ste ikada ranije čuli za njega, ali on ima pesmu koja se zove 'Konobar' i ta pesma je stvarno dobra", priznao je on.

"Čekajte da čuje pesmu 'Od kad sam se rodio'"

Srbi su bili oduševljeni objavom ovog Amerikanca. Kako zbog Juga za koji su rekli da zaista izgleda očuvano, tako i zbog saznanja da negde neki Amerikanac uživa u muzici srpskog pevača.

"Ovo je najbolja objava koju sam ikad su životu video", "Čekajte tek kad otkrije pesmu 'Od kad sam se rodio'", "Svako u Srbiji je Juga ili posedovao ili je imao nekog bliskog ko ga je imao. Moj tata je imao dva. Više nisu česti na ulici pošto ih ne prave od 2008. godine, "Odgovara za osam osoba", "Moj prvi auto koji nije hteo da upali čim pređe preko omanje bare ali nema veze, volim ga više nego BMW", glasili su samo neki od komentara ispod objave.

A jedan momak iz Srbije mu je dao savet zlata vredan.

"Nemoj da ga voziš kada pada kiša ili negde blizu vode i nemoj biti iznenađen kada pedale za gas ili kočnicu ne rade. Ma to je odličan auto, posebno kada kupiš drugi, bolji", našalio se on.

Bonus video:

03:08

AMERIKANAC BI VOLEO DA JE SRBIN! Glumac se za vreme pandemije preselio u Beograd, HOĆE DA FILMOVIMA PROMENI SLIKU O NAŠEM NARODU

(Espreso / Blic / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.