NAJRASKOŠNIJA ROMSKA KUĆA U SRBIJI: Izgleda kao PALATA, ZLATO NA SVE STRANE, a 1 NEOBIČAN DETALJ bode OČI (VIDEO)
Raskošna romska kuća, Foto: Printscreen/X/paratzelzius

RASKOŠ I LUKSUZ

NAJRASKOŠNIJA ROMSKA KUĆA U SRBIJI: Izgleda kao PALATA, ZLATO NA SVE STRANE, a 1 NEOBIČAN DETALJ bode OČI (VIDEO)

Snimak kuće 'u zlatu' postao je veoma popularan i komentarisan na društvenim mrežama

Objavljeno: 13:36h

Znate pesmu "Kraljica u zlatu" Andreane Čekić? E, pa ova turbo-folk hit pesma mnogima će biti prva asocijacija kada budu videli kuću optočenu zlatim zidovima i podovima i uređenu nameštajem u istoj nijansi u stilu raskošnosti Luja XIV. Samo što ovo nije Francuska i 18. vek, a ni spot za pesmu pomenute naše pevačice, već realnost jedne porodice sa naših prostora - koja ima mnogo para i ne baš mnogo ukusa, kako pišu u komentarima ispod viralnog snimka.

Snimak kuće 'u zlatu', koji je postao veoma popularan i komentarisan na društvenim mrežama, počinje tako što četvorica uglađenih mladića sa zalizanom kosom u kuću unose stilski nameštaj, odnosno vidno skupoceni i luksuzni trosed u zlatnoj boji. Ulaz raskošnog i verandu krase brojni stubovi u antičkom stilu, pretpostavljate - u žutoj boji koja vuče na zlatnu.

Dnevna soba
Dnevna sobafoto: Printscreen/X/paratzelzius

Dalje sledi prikaz unutrašnjosti kuće - zlatni zidovi, podovi, pa čak i zlatnom bojom i detaljima ukrašeni plafoni, sa, opet, zlatnim lusterima. Naravno, tu su i zlatne tapete u sobama, a naslonu bračnog kreveta primećujemo istu nijansu.

Doduše, neobični okviri ogledala više vuku na bronzu, ali verovatno je razlog da se barem malo razbije monotonija, jer su i ormari u belo-zlatnoj ili braon-zlatnoj varijanti.

Na količini zlata pozavideo bi i kralj Mida

Na kraju, na količini zlata u kući ove porodice pozavideo i sam kralj Mida iz grčke mitologije, koji je dodirom sve pretvarao u zlato.

Spavaća soba
Spavaća sobafoto: Printscreen/X/paratzelzius

Nije poznato gde je snimak nastao, ali se u jednom momentu čuju reči "idemo" i "ajde", pa zaključujemo da se kuća nalazi na prostoru Balkana gde se govori naš jezik.

U komentarima ispod videa na društvenoj mreži X, nekadašnjem Tviteru, nisu bili baš blagonakloni, ali korisnicima ove platforme ne možemo da osporimo duhovitost.

U komentarima traže broj stolara

"Dajte mi broj stolara, moram da menjam nameštaj, a ovo je prosto prekrasno", "Ovo je roba od šanera iz Milana", "Zabolela me glava od tolikog sjaja", "Znači, postajemo sultanat kao Oman", "Težak barok - Lujevi, Versaj i tome slično", "Da se vidi raskoš, ali ja ovde ne bih mogao da provedem ni 48 sati", samo su neki od pristiglih komentara.

Bonus video:

01:39

SKOČILA CENA NEKRETNINA U BEOGRADU! Rusi i Ukrajinci masovno počeli da kupuju stanove po Srbiji, evo za KAKAV LUKSUZ SE ODLUČUJU

(Espreso / BlicŽena / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.