APOKALIPTIČNE SCENE ŠIROM SRBIJE! Ne vidi se PRST PRED OKOM, nastali POTOCI širom žemlje, ovde je NAJGORE (VIDEO)
Nevreme, Foto: Printscreen/Instagram/192.rs

VREME U SRBIJI

APOKALIPTIČNE SCENE ŠIROM SRBIJE! Ne vidi se PRST PRED OKOM, nastali POTOCI širom žemlje, ovde je NAJGORE (VIDEO)

Prisutne su obilne padavine praćene grmljavinom, a u pojedinim delovima Srbije pao je i grad

Objavljeno:

Nakon što su tokom čitavog dana meteorolozi najavljivali snažno nevreme u Srbiji, ono je stiglo i u prestonicu. Prisutne su obilne padavine praćene grmljavinom, a u pojedinim delovima Srbije pao je i grad.

Na auto-putu Novi Sad - Beograd zabeleženi su intenzivni pljuskovi, koji su zahvatili ovaj deo Srbije.

Naime, Republički hidrometeorološki zavod Srbije tokom čitavog dana izdaje upozorenja na jako nevreme u Srbiji, a sudeći po objavama na društvenim mrežama mnoga mesta pogodili su obilni pljuskovi, praćeni grmljavinom.

Na snimku koji je objavljen na Instagram stranici "192" zaključuje se da je na auto-putu Novi Sad - Beograd izuzetno slaba vidljivost, dok kiša neprestano pada.

Nešto ranije, u Novogradskoj ulici u Zemunu snimljena je gotovo potopljena ulica nakon obilnih pljuskova koji su pogodili ovaj deo.

Takođe, u okolini Ivanjice pala je velika količina grada.

Fotografija napadalog grada u mestu Erčege kod Ivanjice ostavila je korisnike u čudu. Naime, čovek sa lopatom kupi grad, a prizor izgleda kao da je pao sneg.

U Pranjanima je takođe zabeležen intenzivan grad.

U Sremskim Karlovcima nije ništa bolja situacija. Naime, ovde su zabeleženi "potoci" koji teku ulicama, usled obilnih padavina.

RHMZ najavio snažno nevreme

Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHMZ) izdao je nešto ranije najnovije upozorenje na snažno nevreme na području Novog Sada i Sremskih Karlovaca.

"Jak intenzitet pljuskova sa grmljavinom i gradom na obroncima Fruške Gore, na širem području Novog Sada i Sremskih Karlovaca", stoji u upozorenju RHMZ.

Bonus video:

00:20

Nevreme u Loznici

(Espreso/Kurir/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.