"KO SE NIJE OŽENIO DO 30. GODINE JE DEBIL" Crnogorka izazvala haos na mrežama a onda je jedan Srbin ODRŽAO LEKCIJU
Venčanje ilustracija, Foto: Profimedia

DRUŠTVENE MREŽE

"KO SE NIJE OŽENIO DO 30. GODINE JE DEBIL" Crnogorka izazvala haos na mrežama a onda je jedan Srbin ODRŽAO LEKCIJU

"Većina momaka koji se do 30. nisu oženili su vam verovatno debili", napisala je ona u svom tvitu.

Objavljeno:

Kada je pravo vreme za ženidbu? Ako pitate današnje mlade - uvek je pravo vreme, međutim ako pitate one nešto starije reći će vam da ste u 30-tim godinama već zakasnili za svoj voz. Sa njima se složila i jedna Crnogorka koja je oštro napala i uvredila sve muškarce na internetu koji su ovih godina uplovili u četvrtu deceniju.

Crnogorka koja se na društvenoj mreži Iks predstavlja kao "hassel" napisala je u jednoj rečenici šta misli o muškarcima koji se nisu oženili do 30. godine. Svojom objavom izazvala je pravih haos na mrežama ali i situaciju u kojoj se apsolutno niko nije složio s njom.

"Većina momaka koji se do 30. nisu oženili su vam verovatno debili", napisala je ona u svom tvitu.

"Ne budi ograničena"

Nije mnogo prošlo, u komentarima su se javili i muškarci i žene da je pitaju zašto, kako i na osnovu čega je došla do takvog zaključka.

"Klinka nema pojma sa životom", "Slavice, ne budi ograničena kao terasa! Srdačan pozdrav!", "Ja sam svojim sinovima "zabranila" pre 30 -te da se zene", "Ne debili. Ti si debil. Ne treba da se žene kao što ni ti da se razmnožavaš, sa takvim rečnikom", "Moj ove godine puni 30. A nije debil. Ali zato tvoj komentar ukazuje na mnogo toga!", "Na osnovu čega je donet taj zaključak?", pisali su joj oni.

"Ne generalizuj!"

Tu se komentari nisu zaustavili pa je dobila jedan iskren odgovor ali i savet.

"Imam 33 i nisam oženjen. Zašto? Ona koja mi je mogla biti sve je nastradala. Posle njene smrti sam se borio sa psihom i zdravljem. Nakon nje sam dugo bio i emocionalno osakaćen. Ne generalizuj. Nikad ne znaš ko je šta doživeo. Nije život uvek cveće i proleće", napisao je jedan Vojislav.

Bonus video:

04:46

BRZE VESTI 22.05.2024.

(Espreso/Blic/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.