SEKS SKANDAL TRESE JUG SRBIJE: Eksplicitne fotke profesorki i uglednih supruga KRUŽE VAJBEROM I FEJSOM!
Foto: Novosti.rs

žene u problemu!

SEKS SKANDAL TRESE JUG SRBIJE: Eksplicitne fotke profesorki i uglednih supruga KRUŽE VAJBEROM I FEJSOM!

Žene iz Vlasotinca, prema navodima leskovačke policije nisu podnele prijavu
Objavljeno: 12:11h

Nekoliko uglednih Vlasotinčanki, među kojima su profesorke, sportiskinje, supruge poznatih lekara, ali i bivša direktorka kulturne ustanove u ovoj varošici, našle su se u žiži seks-skandala. Društvene mreže "Viber" i "Mesindžer", preplavljene su eksplicitnim fotografijama ovih žena, a ko je autor i ko ih je pustio u virtuelni svet, zasada se samo pretpostavlja.

Žene iz Vlasotinca, prema navodima leskovačke policije nisu podnele prijavu. Policija je, kao i većina žitelja juga Srbije, upoznata sa ovim slučajevima preko društvenih mreža.

Zoran Kocić, načelnik Kriminalističke policije u Leskovcu, kaže da postoje osnove za podnošenje prijave, ali da on nije siguran kako će se ti slučajevi kasnije procesuirati i okončati.

- Živimo u vremenu savremenih komunikacija koje podrazumevaju razmenu digitalnog sadržaja. Nažalost, mnogi ljudi nisu svesni da putem društvenih mreža nisu zaštićeni. Često te fotografije budu predmet problema, a najčešće žrtve su deca i žene. Neretko, posebno u manjim sredinama, mnogi takvi sadržaji nađu se u javnosti tako što vlasnici odnesu svoj računar ili telefon na servis, izgube telefon ili ih neko ukrade - kaže Ivan Mladenović, IT stručnjak.

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.