JAPANSKI ZET NIJE ZNAO ŠTA GA JE SNAŠLO NA SVADBI U SRBIJI: Počeli da se SKIDAJU, a onda su dohvatili NJEGA (VIDEO)
Japanac na svadbi, Foto: Александра Тадић Ципка / Facebook

SVADBa

JAPANSKI ZET NIJE ZNAO ŠTA GA JE SNAŠLO NA SVADBI U SRBIJI: Počeli da se SKIDAJU, a onda su dohvatili NJEGA (VIDEO)

I čini se da mladoženja ne razume baš šta ga je snašlo

Objavljeno: 15:15h

Mladoženja iz Japana, mlada iz Srbije, a svadba, podrazumeva se, opšte narodno veselje sa narodnim pesmama i narodnim pevačicama, ali i gostima unezverenim od alkohola koji u jednom momentu počinju da se svlače. I da svlače mladoženju. A mlada - pa, ne vidimo je na snimku.

Pevačica Aleksandra Tadić Cipka, koja je široj publici poznata po učestvovanju u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", okačila je na svoj Fejsbuk profil snimak sa venčanja na kom je pevala i napisala "srpsko-japanska svadba".

I dok Cipka izvodi pesmu "Moje srce ostariti ne sme", svatovi, očigledno sa mladine strane (jer nisu iz Japana), skidaju svoje košulje i ostaju u 'toplesu'. Mladoženja igra, veseli se, ali ne razume tačno šta se dešava sa muškim gostima koji su do pojasa goli.

Svatovi skinuli i mladoženju

A, onda, su 'zaskočili' i njega i počeli da ga svlače. Pa, kud svi Turci, tu i mali Mujo, reklo bi se u Srbiji, a u njihovom slučaju ova izreka mogla bi da se prevede - kud svi Srbi, tu i mali Japanac.

I čini se da mladoženja ne razume baš šta ga je snašlo, ali se svojski trudi da se prilagodi situaciji i veseloj atmosferi, pa uz široki osmeh nastavlja da igra, dok ga ostali raspojasani svatovi grle.

Snimak pregledan milion puta

Snimak ima više od milion pregleda, a u komentarima možemo da pročitamo sledeće:

"Upao mučenik u osinjak", "Dobar neki Japanac", "Omiljena pesma".

U svakom slučaju, mladenci i gosti su se proveselili "za sve pare", pa će sigurno dugo pamtiti ovo venčanje. Za mladoženju iz Japana ovo je zasigurno bilo iskustvo koje se proživljava jednom u životu.

Bonus video:

04:23

KOJE SU PROSEČNE CENE ZA ORGANIZACIJU JEDNE SVADBE? Bubanja: Samo restoran je 9.000 evra, a NEĆETE VEROVATI GDE ODE NAJVIŠE NOVCA

(Espreso / Blic Žena / Viktor Veličković / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.