NAJLEPŠE ČESTITKE ZA VASKRS: Pošaljite ih porodici i prijateljima i proslavite praznik u radosti!
Vaskršnja jaja, Foto: RINA

vernici

NAJLEPŠE ČESTITKE ZA VASKRS: Pošaljite ih porodici i prijateljima i proslavite praznik u radosti!

Vaskrs je najradosniji hrišćanski praznik

Objavljeno:

Vaskrs, kod pravoslavnih hrišćana još se naziva i Hrišćanska Pasha a kod hrišćanske zajednice na Srednjem istoku Uskršnja Nedelja najveći je hrišćanski praznik kojim se proslavlja Vaskrsenje iz mrtvih Isusa Hrista, koje je u Novom zavetu opisano da se desilo trećeg dana posle njegove smrti, uključujući i dan smrti nakon njegovog raspeća od strane Rimljana na Golgoti, odnosno prve nedelje poslije Velikog petka.

Čestitke za Vaskrs:

Sve što želim za sebe i svoje, želim i za sve prijatelje moje, sve nevolje, patnje muke, nek prestanu, nek nestanu. Zdravlje kućom nek vam kruži, nek vas dobra sreća služi. Hristos Vaskrese!

U plamenu praznika dok se iskrene želje roje, neka Bog blagoslovi i čuva tebe i sve tvoje.

U domu tvom neka zdravlja donese, u zdravlje Vaskrsa Hristos vaskrse!

Od blagih dana Vaskrsa da osetiš pravu sreću, i da sve loše, bolno ostaviš zaboravu, neka blagodat Božija prati tebe, i tebe, i sve tvoje. Srećan Uskrs!

Svaki kraj je novi početak, neka vam se ostvare sve želje i snovi. Neka vam duša blista od sreće, srećan praznik Vaskrsenja Hristovog.

Vaskršnja jaja
Vaskršnja jajafoto: Printscreen / Youtube / V formi z Alenko Košir

Neka svako od nas nađe u svom srcu i u svom životu onu iskonsku radost i dobrotu kojom nas je Hristos kao sunce obasjao i stavio oreol iznad svake glave, da svi vernici slave njegovo ime! Srećan Vaskrs, Hristos Voskrese!

Uskrs nije simbol kraja, već novog početka, iskoristite današnji dan da sve loše ostavite iza sebe, da krenete dalje, da se ne osvrćete, da oprostite neprijateljima, da pomognete prijateljima. Neka vas Bog blagoslovi i neka vam ovaj dan bude početak srećnijeg perioda.

Neka vas sreća prati i neka u vašem domu uvek vlada mir, ljubav i sloga kao na današnji dan! Srećan Vaskrs, Hristos Voskrese!

Nedeljno jutro kada zablista, radosno dočekajte vaskrslog Hrista, jer pobeđuje smrt i uvodi nas u rajski vrt. Hristos vaskrse!

Neka vam radost vaskrsenja vrati veru u život, zlo nestane, a dobro prevlada, ljubav neka vam bude oslonac, a sreća večni saputnik! Hristos vaskrse!

Neka vaš dom sija radošću i srećnim vaskrsenjem Hristovim! Kao praznik početka života, druge sreće i napretka! Srećan Uskrs!

Hristos vaskrse, zemlju potrese, tugu odnese, radost donese... Srećan svima Vaskrs!

Vaskršnja jaja
Vaskršnja jajafoto: Printscreen/YT/ Quick and easy

U rano proleće, kada se priroda probudi, ljudi su srećni zbog jednog dana. Na licu se vide znaci sreće, Isus je došao, neće nas ostaviti. Hristos vaskrse.

Pronađite dobrotu Hristovu u svom srcu i u svom životu,

Sa svetlošću u srcu, svi se radujte sinu Božijem kao suncu,

Hristos vaskrse i svima nama donosi mir i sreću.

Danas je najradosniji hrišćanski praznik, simbol novog početka i večnog života u veri i miru.

Neka vam radost vaskrsenja vrati veru u život, zlo nestane, a dobro prevlada, ljubav neka vam bude oslonac, a sreća večni saputnik! Hristos vaskrse.

Osvanuo je dan spasenja, dan Vaskrsenja Hristovog!

Neka Gospod radosno ispuni svaku tvoju želju,

zdravlje, sreću, blagostanje, za pokajane grešnike.

Hristos vaskrse!

Bonus video:

00:23

Pripreme za Vaskrs u Srbiji

(Espreso/Srpska info/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.