DVE PARCELE ZEMLJIŠTA ZA SAMO 13.500 EVRA: Kroz dvorište teče reka Zabava, svuda okolo netaknuta priroda (FOTO)
Parcela na prodaju, Foto: FACEBOOK / SCREENSHOT

DIVNO

DVE PARCELE ZEMLJIŠTA ZA SAMO 13.500 EVRA: Kroz dvorište teče reka Zabava, svuda okolo netaknuta priroda (FOTO)

Mesto je dobro i za razvoj lokalnog turizma, a upravo je završen je javni poziv za dodelu podsticaja za seoski turizam u Srbiji

Objavljeno:

Na internetu je osvanuo zanimljiv oglas u kom se prodaju dve parcele i protežu se uz samu reku, na parcela me se nalazi i vodenica, a cena iznosi 13.500 evra. Vlasnik je u oglasu naveo da je ambijent prelep, a ni grad nije mnogo daleko.

- Parcele uz samu reku Zabavu ukupne površine 38 ari . U pitanju su dve parcele koje čine jednu celinu i protežu se 140 metara uz samu reku. Na parceli se nalazi vodenica, koja je u funkciji i samo treba pustiti vodu u jaz. Do parcela ima oko 6 kilometara makadamskog puta, poželjno više vozilo ili džip.

- Priključak za struju je moguć , ali je potrebno na par polja postaviti bandere . Od Valjeva je udaljeno 30 kilometara, a od Kosjerića 20 kilometara . Železnička stanica udaljena 2 kilometra. Brojevi parcela su 423 i 424 ko Radanovci, vlasništvo 1/1.

Ambijent je prelep, na padini Povlena, u neposrednoj blizini pešačkih staza, jednom rečju netaknuta priroda.

Zemlja prodaja
Zemlja prodajafoto: Printscreen

Pomoć države za seoski turizam

Mesto je dobro i za razvoj lokalnog turizma, a upravo je završen je javni poziv za dodelu podsticaja za seoski turizam u Srbiji i prema prvim rezultatima stigla je 191 prijava, a očekuje se više od 200 prijava i da će isplata sredstava početi u prvoj polovini maja, rekao je nedavno državni sekretar u Ministarstvu turizma Uroš Kandić.

- Imamo 191 prijavu, od kojih je najveći deo ispravan, tako da možemo reći da je ova pilot akcija za dodelu 150 miliona dinara za pomoć države za seoski turizam uspela. Najveći broj prijava koje su pristigle na osnovu dosadašnjeg preseka imamo iz Šumadije i sa teritorije Vojvodine, a kada su u pitanju opštine koje prednjače, tu su pre svega Ivanjica, Bajina Bašta i Sjenica, rekao je Kandić za Tanjug.

Podsetio je da su prijave mogle da se podnesu do ponedeljka i dodao da će za nekoliko dana imati konačne rezultate, jer se očekuje da stignu i poštom prijave.

Bonus video:

02:54

KAKAV ŠMEKERSKI POTEZ! Dejan kupio zemlju u Šumadiji pa POKLANJA placeve svima koji bi da žive na selu, VEĆ IMA 45-oro DECE

(Espreso / Blic/ agencije/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.