OTKRIVEN UZROK SMRTI NATAŠE ŽABIĆ: Preminula je majka dvoje dece, a evo šta su rekli iz bolnice
Nataša Žabić, Foto: Kurir/Privatna arhiva

PRETUŽNO

OTKRIVEN UZROK SMRTI NATAŠE ŽABIĆ: Preminula je majka dvoje dece, a evo šta su rekli iz bolnice

Nataša Žabić je već bila primljena u bolnicu 31. marta zbog sumnje na upalu slepog creva

Objavljeno:

Tragičan slučaj smrti pacijentkinje iz Sremske Mitrovice, Nataše Žabić (44), desio se u četvrtak, nedugo nakon što ju je lekar otpustio sa pregleda. Nataša Žabić je juče sahranjena, a danas se oglasila i Opšta bolnica u Sremskoj Mitrovici.

- Odmah po saznanju o nemilom događaju, obavestili smo o svemu nadležne zdravstvene institucije i naložili unutrašnji nadzor - kažu u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici.

Naime, poznat je i uzrok smrti preminule Nataše. U izveštaju je navedeno da se uzrok povezuje sa trombolijom. Ipak, poznato je od ranije da se Nataša ranije žalila na bolove u nozi, ali je lekar nakon pregleda odlučio da je pusti na kućno lečenje. Nedugo zatim je i preminula.

Podsećamo, Nataša Žabić je već bila primljena u bolnicu 31. marta zbog sumnje na upalu slepog creva, nakon čega je podvrgnuta operaciji i otpuštena sa bolničkog lečenja.

Ponovno se obratila bolnici 25. aprila zbog otečene noge, nakon čega je upućena na kućno lečenje. Nezvanično saznajemo da je protiv lekara koji je bio uključen u ovaj slučaj podneta krivična prijava, a očekuje se unutrašnja kontrola kako bi se istražile okolnosti vezane za ovu tragediju.

Brat Nataše Žabić, Saša, kaže da smatra da je njegova sestra preminula usled nebrige lekara. Nataša je imala samo 44 godine i iza sebe ostavlja dvoje maloletne dece od 13 i 9 godina.

Bonus video:

00:44

Protest u Sremskoj Mitrovici protest protiv akušerskog nasilja

(Espreso / Blic /Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.