SKANDAL U BEOGRADU: Komunisti napali francuskog filozofa Levija! (VIDEO)
Foto: Prtintscreen/Youtube/RTS Sajt - Zvanični kanal

drama

SKANDAL U BEOGRADU: Komunisti napali francuskog filozofa Levija! (VIDEO)

Neposredno nakon što je počeo da govori, Levi je najpre pogođen tortom i jajima, a potom je jedan mladić nasrnuo na njega
Objavljeno: 22:44h

Francuski filozof Bernar Anri Levi napadnut je danas u dvorani Kulturnog centra, kada je trebalo da razgovara sa gledaocima posle projekcije njegovog filma "Pašmegra" Neposredno nakon što je počeo da govori, Levi je najpre pogođen tortom i jajima, a potom je jedan mladić nasrnuo na njega. Na binu se potom popeo još jedan mladić koji je istakao transparent sa porukom protiv Levija, sa potpisom SKOJ. Tortu u lice Leviju bacila je jedna devojka, da bi se potom na bini pojavio mladić, pripadnik levičarskog Novog Skoja, koji je uz uzvike "Ubico marš iz Beograda", razvio transparent na kome je na engleskom pisalo: "Bernar Levi podržava imprijalistička ubistva", u potpisu SKOJ i srp i čekić. Posle zbrke koja je nastala, mladića je obezbeđenje izvelo iz sale.

Napadači su nekako udaljeni iz dvorane, a Levi se povukao, da bi se posle desetak minuta vratio i rekao da se ne radi o antiimerijalistima, već o fašistima koji su želeli da spreče njegov razgovor sa publikom. Grupa koja je napala Levija pozvala je prisutne da ga bojkotuju zabog toga što je, kako su istakli, tražio da se bombarduje Jugoslavija. (Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.