VATRA MU ODNELA KROV NAD GLAVOM, BOLEST GA PRIKOVALA ZA KREVET: Teška sudbina Milomira iz sela Bare (FOTO)
Milomir Sredojević, Foto: RINA

tuga

VATRA MU ODNELA KROV NAD GLAVOM, BOLEST GA PRIKOVALA ZA KREVET: Teška sudbina Milomira iz sela Bare (FOTO)

Kuća Milomira Sredojevića iz sela Bare izgorela u požaru

Objavljeno:

U selu Bare kod Sjenice Milomir Sredojević već godinama vodi tešku borbu. Stravičan požar progutao je njegov dom, za samo par sati ostao je bez svega. Nažalost i ovog puta pokazalo se da nevolja ne ide sama, pa mu je ubrzo dijagnostifikoana i teška bolest a lečenje veoma skupo. Kao invalid rada, jedva može da zaradi koji dinar, primanja nema i svaki dan je surova borba.

- Kuća je sva izgorela, ostao sam bez svega. U znak solidarnosti lokalna zajednica mi je ustupila na korištenje napuštenu zgradu bivše policijske stanice. Ne pitajte kako sastvaljam kraj sa krajem, jako je teško. Penziju još uvek nemam, a lekovi su veoma skupi, kaže za RINU Milomir.

1 / 7 Foto: RINA

Ovog poštenog, ali namučenog čoveka obišao je poznati humantirac ovog kraja Ramo Tahirović i Ever Linda Kalender. Njihova misija je da pomognu Milomiru, nadaju se da će uz ljude dobre volje to i uspeti.

- Ja sam unapred svima zahvalan, ne treba meni mnogo samo ono osnovno. Dostojno i pristojno. Ja da mogu da radim lako bih sve, ali ovako bolestan ne mogu ništa, dodaje Milomir.

Svaki oblik pomoći je dobrodošao. Nebitno da li se radi o donaciji novca, građevinskom materijalu, alatima, ili čak ljudima spremnim fizički da pomognu.

Bonus video:

01:31

EVAKUACIJA ZBOG VELIKIH POŽARA U KANADI: Vatra zahvatila severoistok zemlje

(Espreso/RINA/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.