NOVOSAĐANKA OPISALA STRAVIČNU SCENU IZ AUTOBUSA: Čovek joj spasio SINA, a sada MOLI SAMO ZA JEDNO
GSP, Foto: Emillija Jovanović

NEPOZNATI HEROJ

NOVOSAĐANKA OPISALA STRAVIČNU SCENU IZ AUTOBUSA: Čovek joj spasio SINA, a sada MOLI SAMO ZA JEDNO

Kada su se vrata autobusa otvorila, a dečaku je propala noga

Objavljeno:

"Da nije povukao mog sina, sigurno bi pao pod točkove autobusa", ovim rečima jedna majka iz Novog Sada opisuje najstrašniji trenutak u njenom životu, a ujedno i moli sve sugrađane da joj pomognu da pronađe čoveka koji je u gradskom prevozu spasao život njenom sinu (17).

Kako je pojasnila pre nekoliko dana u ledinačkom autobusu došlo je do nezgode, kada su se vrata otvorila, a dečaku je propala noga. Da se hrabri čovek nije našao tom mestu u pravom trenutku, pitanje je šta bi se desilo.

"Pre nekoliko dana, 9. aprila u ledinačkom autobusu sa polaskom u 13 i 55, jedan čovek doslovno spasao život mom sedamnaestogodišnjem sinu. Elem, na mini busu su se otvorila vrata i mom sinu je propala noga. Iako se držao za šipku autobus ga je vukao i sasvim sigurno bi pao pod točkove da ga taj čovek nije povukao", počinje ova majka.

Autobus i automobili
Autobus i automobilifoto: Petar Lazović

Kako navodi, unapred je htela da se ogradi od osuda i pitanja "šta će maloletno dete kod vrata".

"Da se odmah ogradim od komentara "šta ce kod vrata", u mini autobusu u tom vremenskom periodu je strahovita gužva. On ulazi u Kamenici, a tada je bus već pun", pojasnila je ona.

Novosađanka kaže da je ovim putem htela da zamoli sve ostale sugrađanke da joj jave ukoliko gba poznaju, jer želi lično da mu se zahvali.

"Molim Vas, ako je neciji brat, muž, otac pomogao mom detetu spojite me sa njim. Želim samo ruke da mu poljubim kojima je spasio moje dete...", zaključila je ona.

Bonus video:

00:23

Saobraćajna nezgoda nedaleko od Pećinaca

(Espreso/Telegraf.rs/Jelena Stefanović/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.