KRISTINA JE MAJKA PETORO DECE I VODI NAJTEŽU BITKU: Davali su joj šest meseci života, ali ona NE ODUSTAJE (FOTO)
Kristina Jocić, Foto: RINA

pomozimo!

KRISTINA JE MAJKA PETORO DECE I VODI NAJTEŽU BITKU: Davali su joj šest meseci života, ali ona NE ODUSTAJE (FOTO)

Kristina je mlada majka petoro dece, vodi najtežu bitku sa kracinomom i misli na svoje mališane

Objavljeno:

Iako ima samo 31 godinu majka petoro dece, Kristina Jocić iz Kovačevca kod Mladenovca bije najtežu bitku, onu za život i to sa najvećim strahom jer želi biti zdrava za svoju decu, gleadati ih kako rastu. Međutim, njeno zdravstvemo stanje je veoma loše. Primarni karcinom dojke joj je dijagnostifikovan u martu 2023. godine, sada je u četvrtom stadijumu sa metastazama.

- Najstariji sin mi ima sedam godina, pa ćerkica od šest godina sin od pet, ćerkica od 3 godine i najmlađi sin sad je napunio godinu dana. Meni su davali šest meseci života, ali uspela sam da izguram godinu, borim se i dalje zbog moje dece. Ali je jako teško. Trenutno idem na zračenje, malo je bolno al nije strasno. Malo se osećam uplašeno, jer ne znam sta me čeka na stolu velikom. Još 24 zracenja je ostalo i hvala mnogima na podršci, napisala je Krstina na svom facebook nalogu.

Nije član nijedne fondacije, jer kako kaže, fondacija ne pokriva ono što je njoj neophodnije, a to su stvari i pomoć za decu.

- Ona prihvata sve odeću, obuću, pelene, hranu, sredstva za higijenu. Svako od nas ima malo od ovoga i može da pomogne Kristini, ali i deci koja gube majku. Svako može da pomogne, samo ukoliko želi. Nekome je to malo, ali za nju i njene mališane je to mnogo i svaka pomoć je dobrodošla, kažu za RINU Kristinini prijatelji koji su pokrenuli akciju pomoći na društvenim mrežama.

SVAKO KO ŽELI DA POMOGNE, TO MOŽE DA UČINI NA BROJ RAČUNA:

KRISTINA MATOVIĆ 200-108677422-82 Banka Poštanske Štedionice

Kristinu možete lično kontaktirati, ko želi da sazna šta može da joj pošalje. 0612336428 viber Kristina

Bonus video:

01:09

Novaku (15) je potrebna naša pomoć!

(Espreso / RINA / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.