KOMŠINICA NIJE ČULA DANKINU MAJKU DA DOZIVA DETE?! Progovorili meštani iz Banjskog polja o KOBNOM DANU
Nestala Danka Ilić, Foto: MUP Srbije, Drustvene Mreže

NOVI DETALJI

KOMŠINICA NIJE ČULA DANKINU MAJKU DA DOZIVA DETE?! Progovorili meštani iz Banjskog polja o KOBNOM DANU

Policija u Beču apeluje na sve građane koji imaju bilo kakve informacije o ženama sa snimka da jave organima reda

Objavljeno:

Bliži se kraj 9. danu potrage za nestalom Dankom Ilić (2) koja je poslednji put viđena u utorak 26. marta u 13:45 časova u Banjskom Polju. Bečka policija aktivno traži dve Rumunke sa snimka na kojem se vidi devojčica koja podseća na nestalu Danku, a meštani za "24.hr" kažu da policijske patrole i dalje dežuraju ispred kuće i čuvaju lokaciju kako niko ne bi mogao da ugrozi potencijalne dokaze.

"Prva komšinica, čija kuća je udaljena desetak metara od mesta nestanka Danke koja je bila sa majkom i bratom, nalazila se u dvorištu u to vreme. Sadila je jagode i nije čula majku da doziva dete. Zapravo, nije primetila da se nešto događa sve dok tamo nije stigla policija", rekli su meštani.

Pogledajte fotografije potrage za nestalom Dankom Ilić

1 / 5 Foto: Nemanja Nikolić

Da podsetimo, austrijske policija se oglasila danas i saopštila da se veruje da je na objavljenom snimku zaista mala Danka, u svakom slučaju, već uveliko cela nacija čeka rasplet ovog događaja, s nadom da je Danka negde živa I zdrava.

A dok srpska policija i dalje radi na terenu gde je devojčica poslednji put viđena, policija u Beču, s druge strane, apeluje na sve građane koji imaju bilo kakve informacije o ženama sa snimka da jave organima reda na broj telefona 01-31310-33800 ili u bilo kojoj policijskoj stanici, ne zaustavljajući se dok se sama istraga ne dovede do kraja i ne pronađe dvogodišnja Danka koja je Srbiju podigla na noge.

Bonus video: TEHNIČKI SU UPOREDILI DANKU SA DEVOJČICOM SA SNIMKA Direktno iz Beča: Austrijski mediji vrve, skinuti su snimci gradskih kamera!

01:10

TEHNIČKI SU UPOREDILI DANKU SA DEVOJČICOM SA SNIMKA Direktno iz Beča: Austrijski mediji vrve, skinuti su snimci gradskih kamera!

(Espreso/Mondo/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.