JOVANA (40) JE MAJKA, BORAC I STUB PORODICE: Vodi životnu bitku sa karcinomom, pomozimo joj da izađe kao pobednik!
Jovana Stanišić, Foto: Fondacija Humanost bez granica

204 na 2407

JOVANA (40) JE MAJKA, BORAC I STUB PORODICE: Vodi životnu bitku sa karcinomom, pomozimo joj da izađe kao pobednik!

Novac koji je potreban za njena nova ispitivanja, biološke, hemioterapije i operacije, koje na žalost ne pokriva država, prevazilazi mogućnosti njene porodice

Objavljeno:

Jovana Stanišić (1984.) iz Bora se nalazi u životnoj borbi koju niko ne bi trebao da vodi sam. Pre tri godine ustanovljen joj je kolorektalni karcinom u četvrtom stadijumu metastaze sa retkom genetskom mutacijom, koji veoma slabo reaguje na terapije.

Za kratko vreme prošla je niz zračenja, tešku operaciju i hemioterapije, koje nisu dale rezultat. Jovana je majka, borac i stub svoje porodice. Sa samo devet godina njen sin Mateja predstavlja svetlost u njenom životu, motivaciju koja je čini hrabrijom u ovoj borbi. Prognoze nisu obećavajuće.

Novac koji je potreban za njena nova ispitivanja, biološke, hemioterapije i operacije, koje na žalost ne pokriva država, prevazilazi mogućnosti njene porodice ali ne i našu sposobnost da joj pomognemo. Svaki dinar, svaka donacija, svako deljenje Jovani znači mnogo. Vaša podrška može joj spasiti život. Pomozimo joj da iz ove teške životne bitke izađe kao pobednik.

Ovim putem pozivamo sve da pomognu Jovani da pobedi opaku bolest, tako što će preko FONDACIJE – humanost bez granica poslati SMS sa brojem 204 na 2407. Uplate za pomoć u lečenju mogu se izvršiti i na dinarski i devizni račun korisnika i putem E-doniraj internet plaćanjem platnim karticama iz celog sveta, kao i preko platforme PayPal. Cena SMS poruke iznosi 200 dinara. PDV se ne naplaćuje. Mogućnost slanja SMS-a imaju korisnici MTS, Yettel, A1 i Globaltel mreže.

Jovana Stanišić
Jovana Stanišićfoto: Fondacija Humanost bez granica

Pomozimo Jovani!

SMS: 204 na 2407

Dinarski račun: 160-6000001915441-06

Devizni račun: 160-6000001915449-79

IBAN: RS35160600000191544979

SWIFT-BIC/DBDBRSBG

Skeniraj i doniraj: NBS IPS QR kod

Online donacije: E-doniraj, PayPal

Bonus video:

02:01

U SRBIJI RASTE HUMANOST! Mitrović: Preduzeća i pojednici koji su pokretali dobrotvorne akcije mogu konkurisati za VIRTUS nagradu

(Espreso/ Fondacija Humanost bez granica/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.