VODITELJKA SLAGALICE USRED EMISIJE NIJE MOGLA DA SE ISKONTROLIŠE NI NAJMANJE: Ovo se baš nikad nije desilo
Smeh u Slagalici, Foto: Printscreen/Youtube/ RTS Slagalica - Zvanični kanal

hit

VODITELJKA SLAGALICE USRED EMISIJE NIJE MOGLA DA SE ISKONTROLIŠE NI NAJMANJE: Ovo se baš nikad nije desilo

Zoran Horvatov takmičio se protiv Alekse Jevtića, a pre nego što je borba počela imao je komentar koji je sve nasmejao, pa i voditeljku Milicu Gacin

Objavljeno:

Takmičar "Slagalice", Zoran Horvatov, u polufinalu 172. ciklusa kviza svojim duhovitim komentarom nasmejao je voditeljku Milicu Gacin, koja nije mogla da zadrži reakciju dok su se učesnici predstavljali.

Zoran Horvatov takmičio se protiv Alekse Jevtića, a pre nego što je borba počela imao je komentar koji je sve nasmejao, pa i voditeljku Milicu Gacin.

Zoran Horvatov
Zoran Horvatovfoto: Printscreen/Youtube/ RTS Slagalica - Zvanični kanal

- To su lepi izazovi. Još veći izazov je pobediti jednog tako mladog i tako pametnog kvalitetnog takmičara kao što je Aleksa. Videćemo na kraju ove emisije koja izreka će važiti. Da li će važiti "na mladima svet ostaje" ili "bez starca nema udarca" - rekao je Zoran Horvatov, na šta se voditeljka grohotom nasmejala, a potom upitala i drugog takmičara:

Milica Gacin
Milica Gacinfoto: Printscreen/Youtube/ RTS Slagalica - Zvanični kanal

- Dobro. Aleksa, šta Vi kažete?

- Ja stvarno ne znam šta da dodam nakon ove kreativne najave. Borba će biti ljuta, pa videćemo ko će da pobedi - odgovorio je drugi takmičar.

Aleksa Jevtić
Aleksa Jevtićfoto: Printscreen/Youtube/ RTS Slagalica - Zvanični kanal

Na kraju se ispostavilo da je u ovom slučaju važila izreka "bez starca nema udarca", s obzirom na to da je pobedio stariji takmičar Zoran Horvatov.

Horvatov čak ima priliku i da osvoji kviz, budući da posle prve partije vodi protiv rivala, Dragana Mikića, i to rezultatom 145:93.

Bonus video:

24:55

KVIZ-S07-EP06

(Espreso / Kurir.rs / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.