NAJNOVIJE INFORMACIJE O POTRAZI ZA MALOM DANKOM: Traže se tragovi ispod sena, smeća i oborenih stabala
Danka Ilić, Foto: Nenad Kostić, Društvene mreže

POTRESNO

NAJNOVIJE INFORMACIJE O POTRAZI ZA MALOM DANKOM: Traže se tragovi ispod sena, smeća i oborenih stabala

Već od prethodnog počela je akcija koja je trajala čitavog dana i čitave noći

Objavljeno: 08:16h

Uživo iz Banjskog polja u jutarnji program Kurir televizije uključila se novinarka Kurira Slađana Nedeljković i saopštila najnovije informacije sa terena:

- Ekipe policije, vatrogasaca, spasilaca, ali i gorske službe neprekidno raščišćavaju teren. Kako se saznaje, dvorište gde je poslednji put devojčica viđena puno je oborenih stabala, smeća, sena, sve su to jedinice policije, vatrogasci, ali i gorska služba čitave noći i dana raščišćavali kako bi lakše mogli da prodru u zadnji deo dvorišta i da na taj način vide da li ima nekih tragova devojčice.

04:06

KURIR ZVANIČNO SAZNAJE NA LICU MESTA NESTANKA DANKE ILIĆ: Traže se tragovi devojčice ispod sena, smeća i oborenih stabala!

- Juče je na lice mesta došla i ekipa policije, vatrogasci, spasioci, pojačano su radili čitave noći i otkrili rupu u dvorištu koja je povezana sa tunelima dugim oko 10 km, koji navodno vode do rudnika. Upravo iz tog razloga mi smo nezvanično saznali i da su ekipe za rušenje iz Novog Sada i Beograda poslate negde oko 10 sati sinoć ovde i one pomažu nezvanično ekipama koje su na terenu kako bi se saznalo gde je zapravo neki trag koji bi značajno mogao da utiče na dalju potragu.

A na lice mesta došao je i ministar Bratislav Gašić:

- Takođe ja bih napomenula i da je juče dok smo pratili situaciju na terenu došao i ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić zajedno sa gradonačelnikom i zamenikom gradonačelnika Bora. Oni su kontrolisali ekipe na terenu i učestvovali su u potrazi za novim dokazima koji bi mogli da budu značajni za čitav ovaj slučaj. Takođe nakon što su završili svoj posao na terenu ministar i gradonačelnik uputili su se ka policijskoj stanici u Boru gde su i juče ispitivani i otac i majka devojčice i oni su praktično celi dan proveli u policijskoj upravi u Boru.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Bonus video: Timovi za spasavanje iz ruševina u Banjskom Polju

01:35

Timovi za spasavanje iz ruševina u Banjskom Polju

(Espreso/Kurir/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.