MISTERIJA ZELENOG PUNTA KOJI JE PROŠAO ULICOM NAKON MAJKE I DANKE JE SLEDEĆA: Niko ne može da odgovori na 1 stvar
Foto: Privatna arhiva, Printscreen/X

ZNATE LI VI?

MISTERIJA ZELENOG PUNTA KOJI JE PROŠAO ULICOM NAKON MAJKE I DANKE JE SLEDEĆA: Niko ne može da odgovori na 1 stvar

Pretpostavke su da bi vozač možda mogao da pomogne u istrazi

Objavljeno: 17:27h

Jasmina Stojadinović, žena iz Banjskog polja kod Bora čija je kuća opasana nadzornim kamerama koje su zabeležile ulicu u kojoj je nestala Danka Ilić (2), govorila je ranije za portal Nova.rs i otkrila sve detalje o snimku koji je objavljen na društvenim mrežama, ali i o misterioznom "puntu" koji se vidi na snimku. Nije poznato da li je policija uspela da identifikuje osobu koja je bila za volanom "punta", kao i da li ona ima bilo kakve informacije o nestanku Danke.

„Vratila sam se sa posla sinoć kada su došli policajci. Zatražili su da pogledaju snimak, naravno da sam im dozvolila. Znam tu porodicu, moj sin je tri godine mlađi od majke deteta i znam te ljude i drago mi je bilo da na bilo koji način pomognem. Na snimku se videlo kako u 13.10 sati prolazi majka sa decom u kolima, našom ulicom. Onda je u međuvremenu prošao „punto“ kragujevačkih tablica u suprotnom smeru, velikom brzinom, koji se takođe vidi na snimku. Kasnije je prošao i otac sa policijom, koji se isto vidi na snimku“, navela je Jasmina i izrazila neuobičajenost u ovom detalju jer je njihova ulica mirna.

Ona je istakla i da želi da se ceo slučaj nestanka deteta što pre završi i da devojčica bude pronađena.

„Ovo je mirno mesto i svi se znamo međusobno, neshvatljivo mi je da se ovako nešto dogodi ovde. Svi smo uznemireni. Ugradila sam kameru pre oko mesec dana samo zbog bezbednosti majke“, rekla je naša sagovornica.

„Čuo sam dečiju graju, a posle nekog vremena sam video policiju“: Prvi komšija nestale devojčice Danke iz Banjskog polja opisuje dan kada joj se izgubio trag

Prema dosadašnjim informacijama, navodno je reč o automobil kragujevačkih registarskih oznaka. Ono što posebno buni jeste da u tom slučaju nije reč o meštaninu Banjskog polja, te nije poznato zbog čega je vozač bio u pomenutom naselju.

Zasad nije poznato da li je policije uspela da identifikuje vozača.

„Pretpostavke su da bi vozač možda mogao da pomogne u istrazi nestanka male Danke, eventualno da ukaže na to šta se dešavalo, da li je nešto video, odnosno da li mu je nešto bilo sumnjivo“, kaže izvor Nova.rs.

Podsetimo, na društvenim mrežama pojavio se nedavno video snimak nadzorne kamere kuće koja se nalazi u blizini mesta gde je juče, oko 13.45 sati, nestala Danka Ilić.

Na snimku se vidi automobil koji žurno prolazi oko 13.47 sati, a devojčića je nestala nešto pre toga, odnosno oko 13.45 časova, a kako je njena majka izjavila.

Zasad nije poznato da li eventualno vozač automobila ima nekih informacija o nestanku devojčice, odnosno da li je video devojčicu s obzirom da se podudara vreme njenog nestanka i prolaska vozila.

Bonus video

03:05

KURIR SAZNAJE: PRONAĐEN VIDEO SNIMAK NA KOM SE MOŽDA NALAZI NESTALA DANKA! Policija upravo proverava

(Espreso/NovaS/Aleksa Momčilović/Prenela D.Č.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.