KRISTINA ČITALA BROJEVE SA TRANSPARENTA, A NIJE NI SLUTILA ŠTA JE ČEKA: Cela Srbija gleda SNIMAK - bravo MAJSTORE
Prosidba, Foto: Printscreen/Instagram/madjionicar.strahinja

DIVNO

KRISTINA ČITALA BROJEVE SA TRANSPARENTA, A NIJE NI SLUTILA ŠTA JE ČEKA: Cela Srbija gleda SNIMAK - bravo MAJSTORE

"Nikola je na jedan veoma magičan i kreativan način zaprosio Kristinu"

Objavljeno:

Iako nije mađioničar, jedan Nikola dao je sve od sebe da svoju devojku Kristinu zaprosi na magičan i originalan način i u tome definitivno uspeo.

Snimak prosidbe dvoje mladih ljudi iz Srbije našao se na Instagram profilu "madjionicar. strahinja", srpskog mađioničara koji je imao priliku da na svojoj predstavi, svojom magijom pomogne jednom Nikoli da na simpatičan način zaprosi svoju devojku.

"Nikola je na jedan veoma magičan i kreativan način zaprosio Kristinu", stoji u opisu profila na Instagram stranici.

Kako se može videti u videu, Kristina i Nikola su izašli na binu zajedno sa mađioničarom i dvoje mališana. U specifičnoj igri na predstavi koja je u stvari bila dobra varka za ono što će se desiti, Kristina je čitala brojeve koji su se nalazili na velikom transparentu - ne sluteći da nije reč o brojevima već o najlepšoj rečenici "Volim te" koju je mogla da pročita tek kada je transparent okrenuo za 180 stepeni.

Potez oduševio i Kristinu, ali i publiku

Tada je mađioničar Strahinja još jednom došao do Kristine i Nikole i iz plamena "stvorio" crvenu kutiju sa prstenom koju je odmah prosledio Nikoli.

Kada je već bilo jasno o čemu se radi, Kristina je ostala zatečena, a publika je ovaj potez pozdravila gromoglasnim aplauzom koji je trajao i duže od jednog minuta.

Nikola je tada pitao čuveno pitanje "Da li želiš da se udaš za mene", a Kristina je sa osmehom na licu glasno rekla "Da".

Bonus video:

02:41

Neobična veridba, stigao princ na belom konju

(Espreso/Blic/Gordana Vuksanović/Prenela: N.J)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.