SVI SE SEĆAMO LJILJANE IZ "POTERE" KOJA JE BACILA SRBIJU U TRANS: Kraljica KVIZOVA NE ODUSTAJE, vraća se kao...
Ljiljana Radulović Dimitrov, Foto: Printscreen/ TV Prva

kviz

SVI SE SEĆAMO LJILJANE IZ "POTERE" KOJA JE BACILA SRBIJU U TRANS: Kraljica KVIZOVA NE ODUSTAJE, vraća se kao...

Genijalna Ljiljana Radulović Dimitrov iz Novog Sada koje se svi sećaju iz "Potere" oduševila je i gledaoce kviza "Najslabija karika"

Objavljeno:

Malo je onih koji se ne sećaju fenomenalnog nastupa penzionisane profesorke Ljiljane Radulović Dimitrov iz Novog Sada u kvizu "Potera".

Pre nekoliko godina simpatična Ljiljana osvojila je javnost oborivši rekord ovog popularnog kviza. Naime, ona je u zajedničku kasu svog tima donela čak 700.000 dinara, što je u tom trenutku bila rekordna pojedinačna suma.

Ljiljana se nakon toga povaljivala i u drugim kvizovima, a sada se vraća na male ekrane kao učesnica "Najslabije karike".

Sudeći po najavi objavljenoj na društvenim mrežama ovog kviza, Ljiljana će biti jedan od devet takmičara koji će probati da zasluže titulu najjače karike u najnovijoj epizodi koja će biti emitovana u utorak, 19. marta. Na sebi svojstven način, u uvodnom predstavljanju, ona je izjavila: "Punoletna sam tek 3,83 puta. Na trojku se stavlja tačka jer ide beskonačno, ali ja na svoje učešće u kvizu još nisam stavila tačku!".

Kao profesorka predavala je brojnim slavnim sportistima, poput Sergeja Milinkovića Savića, Dušana Mandića i Andrije Gerića, a da i sama poseduje sportski duh dokazala je svojim nezaboravnim pojavljivanjima u kvizovima. Tako je, nakon učešća u "Poteri", od strane tragačice Milice Jokanović, ali i korisnika Tvitera, bila proglašena za "super ženu".

Sigurni smo da je ova harizmatična i šarmantna dama u studio kviza "Najslabija karika" stigla potpuno sprema da još jednom pokaže da raspolaže fantastičnim znanjem, ali, kako su u ovom kvizu koncentracija i taktika jednako važni koliko i znanje, ostaje da vidimo da li će Ljiljana biti najslabija ili najjača karika.

Bonus video:

25:49

KVIZ-S06-EP50

(Espreso/blic/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.