Kajmak, ljakse, izbeglica ili proja? Gušićete se od smeha kad budete čitali stari SRPSKI HOROSKOP!
Foto: AP

šta vam predviđaju zvezde?

Kajmak, ljakse, izbeglica ili proja? Gušićete se od smeha kad budete čitali stari SRPSKI HOROSKOP!

Za razliku od dosad poznatih horoskopa, znak u srpskom se određuje po tome u koje ste doba dana rođeni - kao i svi horoskopi, i ovaj ima 12 znakova
Objavljeno:

Srpski horoskop je pronađen na obroncima planine Tupižnica u istočnoj Srbiji krajem prošle decenije. Još pre Kosovskog boja, srpski astrolozi su se pomno bavili njime. S dolaskom Turaka, ova veština, prenošena s kolena na koleno, zaboravljena je jer su svi srpski astrolozi ubijeni krajem 15. veka u čuvenom masakru kod Pirota.

Čudom, sačuvan je jedan veliki rukopis na staroslovenskom koji otkriva sve elementarne tajne srpskog horoskopa. Moderni astrolozi upustili su se u proučavanje ovog neočekivano inventivnog pristupa problemu gledanja u zvezde i došli do iznenađujućih zaključaka.

Kao i svaki drugi horoskop, tako je i srpski krajnje univerzalan, te se može odnositi na svakog živog stvora, pa čak i na vašeg kućnog ljubimca.

Za razliku od dosad poznatih horoskopa, znak u srpskom se određuje po tome u koje ste doba dana rođeni - kao i svi horoskopi, i ovaj ima 12 znakova. Podznak se računa na osnovu godišnjeg doba - ima samo 4 podznaka, što je analogno evropskoj vrsti znaka, dok se uticaj Meseca određuje u odnosu na nivo oblačnosti u trenutku rođenja.

Pronađite svoj znak i pročitajte – sigurno ćete se nasmejati, ali i pronaći bar delić istine!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.