KONAČNO SE OGLASILA POLIKLINIKA O "PATRONAŽNOJ SESTRI": Evo šta kažu o fotografijama Melise iz Niša
Melisa Osmanović, Foto: PrintScreen/ Instagram/ melly_kbtim

niš

KONAČNO SE OGLASILA POLIKLINIKA O "PATRONAŽNOJ SESTRI": Evo šta kažu o fotografijama Melise iz Niša

Melisa Osmanović se prema navodima Poliklinke Life Impuls predstavljala lažno

Objavljeno:

Lažna patronažna sestra, Melisa Osmanović, predstavljala se godinama unazad kao zaposlena u UKC Niš, ali na društvenim mrežama je objavljivala fotografije u uniformi u poliklinici "Life Impuls", što su oni oštro demantovali, međutim i dalje je nejasno zbog čega je onda na brojnim objavama predstavljana kao deo kolektiva.

Na Instagram nalozima Melise Osmanović objavljeno je nekoliko fotografija iz poliklinike "Life Impuls". Na jednoj od fotografija vidi se Melisa koja pozira u ogledalu, dok je obučena u uniformu. Objavljena je i fotografija bebe koju pregleda doktorka, a kao lokacija označena je gorepomenuta poliklinika.

Na profilu "Kluba za bebe, trudnica i mama" objavljena je fotografija Melise sa ženama koje su zaposlene u poliklinici "Life Impuls".

"Srećne Novogodišnje i predstojeće praznike želi vam kolektiv "Life Impuls" poliklinika", piše u opisu fotografije.

Poliklinika "Life Impuls" odgovorila je da li je Melisa Osmanović zaposlena kod njih.

"Kao zdravstvena ustanova osećamo potrebu da odgovorimo na neistinite komentare i osude sa kojima se po prvi put, nakon dugogodišnjeg rada, susrećemo. Melisa Osmanović, predsednica kluba za bebe, trudnice i majke, nije nikada imala ugovor o radnom odnosu, odnosno nikada nije bila zaposlena u poliklinici "Life Impuls". Jedina saradnja su bila besplatna predavanja našeg pedijatra o dojenju na tribinama koje je organizovao njen klub. Pored našeg pedijatra, predavači su bili ginekolog, neonatolog i anesteziolog iz UKC Niš. Svi drugi komentari o bilo kakvom sponzorstvu kluba i radnom odnosu Melise Osmanović u Life Impulsu su neistiniti. Fotografija Melise Osmanović u prostorijama naše poliklinike, koja kruži društvenim mrežama, snimljena je kao najava tribine i tima predavača, sa ciljem da bude postavljena na instagram profil kluba BTM isključivo kao najava događaja", istakli su iz poliklinike "Life Impuls".

Podsetimo, protiv Melise Osmanović je podneta prijava u Policijskoj upravi u Nišu.

"Proveravamo i utvrđujemo sve navode iz krivične prijave", potvrđeno je u niškoj policiji, bez bližeg navođenja identiteta osobe niti drugih detalja o osobi protiv koje je podneta prijava.

Bonus video:

01:52

PLAN O ZATVARANJU POLIKLINIKA PODIGAO VELIKU PRAŠINU: Iz Ministarstva JASNI – zdravlje studenata najvažnije (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/ Blic/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.