BANJA ZA KOJU ZNA CEO SVET: Nalazi se na specifičnom magnetnom polju, a KAPACITET SKORO SKROZ POPUNJEN! (FOTO)
Gornja Trepča, Foto: RINA

aTOMSKA BANJA

BANJA ZA KOJU ZNA CEO SVET: Nalazi se na specifičnom magnetnom polju, a KAPACITET SKORO SKROZ POPUNJEN! (FOTO)

Popularnost jedne od najpoznatijih srpskih banja i dalje ne jenjava.

Objavljeno:

Interesovanje sa Atomsku banju Gornja Trepča o kojoj je pisao i čuveni Gardijan je veliko, a smeštajni kapaciteti se brzo popunjavaju. Gosti stižu sa svih strana sveta, ali ipak prednjače domaći posetioci koji su upoznati koliko je lekovito ovo mesto.

1 / 7 Foto: RINA

Kada su u pitanju vaučeri, takođe, vlada veliko interesovanje, a prvi kontigent od 100 000 vaučera podeljen je u rekordna prva dva sata.

- Očekujemo sada svi taj novi broj vaučera koji će Ministarstvo odobriti, naši potencijalni korisnici usluga već imaju spremne rezervacije. Poslali smo više od 3 000 rezervacija, tako da onog trenutka kada bude objavljeno, verujemo da će naši gosti biti u poštama i ostvariti svoje pravo na subvencionisani odmor”, kazao je Mladenović.

Što se tiče turističke ponude grada Čačka, ona je raznovrsna, zabeležen je veoma uspešan nastup na Sajmu turizma u Beogradu gde je prezentovano sve ono što jeste turizam grada na Moravi.

- Između ostalih Atomska Banja je pravi turistički biser, naravno, tu je i nezaobilazna ovčarsko-kablarska klisura, Ovčar Banja koja je i dalje u revitalizaciji, koja se i dalje gradi, pa očekujemo i završtek nekih najvažnijih projekata, poput vidikovca na Kablaru u toku ove godine. Naravno, tu je i jezero Međuvršje, kulturno – istorijski spomenici, kulturno – istorijsko bnasleđe u samom centru grada. Takođe, moram reći da Čačak standardno beleži dobar porast u nekoliko procenata noćenja, pa između ostalog sam grad, sam Čačak su imali zaista veliko povećanje dolazaka broja turista za skoro 10 odsto”, rekao je Vojin Jakovljević, direktor TO Čačak.

Banja Gornja Trepča
Banja Gornja Trepčafoto: RINA

Na nedavnom Sajmu turizma u Beogradu, štand TO Čačak je bio dobro posećen, ostavreni su brojni i dobri kontakti.

- Između ostalog imali smo i nagradnu igru za koju je učešće uzelo dosta posetilaca, imali smo i posetu predsednika države na našem štandu, koji se zanimao I interesova za projekte u ovčarsko-kablarske klisuri I projkete koje imamo na jezeru Međuvršje, u Ovčar Banji i na Kablaru, tako da mi smatramo da smo imali zaista dobar sajam da smo zaista dobro prezentovali naš grad”, zaključio je Jakovljević.

Bonus video:

03:00

NUDIMO NAJMODERNIJI I NAJVEĆI AKVA PARK NA BALKANU! Vrnjačka Banja vrvi od turizma: Predsednik opštine otkrio KLJUČNE LOKACIJE

(Espreso/RINA/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.