NAJJAČA MOLITVA ZA LJUBAV: Izgovorite OVE REČI i veruje se da ćete NAĆI SRODNU DUŠU
Molitva, Foto: Alexander Maximov / Panthermedia / Profimedia

ljubavni odnosi

NAJJAČA MOLITVA ZA LJUBAV: Izgovorite OVE REČI i veruje se da ćete NAĆI SRODNU DUŠU

Ukoliko se s verom obratite Bogu, čuda su zaista moguća

Objavljeno:

Molitva za ljubav je namenjena onima koji žele istinsku ljubav. Izgovorite ove reči s verom u Boga:

"Bože moj, Oče stvoritelju svega, čuj moj vapaj, pohitaj mi u pomoć. Osećam se tako sam/a, tako izgubljen/a u ovom strašnom svetu. Treba mi Tvoja zaštita, Tvoja snaga,Tvoja uteha, budi moj oslonac na putu kroz život sada i uvek, pošalji mi moćnog Anđela čuvara, neka bude uz mene gde god bio/la jer važne odluke moram doneti.

Predajem Ti svoju dušu i svoj život u ruke, i odluči, te učini onako kako je za mene najbolje. Ti znaš kome sam ja suđen/a,molim Te, učini da se dogodi dobro, učini da budem srećan/na. Ne ostavljaj me samog/mu u ovom surovom svetu, potreban mi je neko, potrebna mi je ljubav.

Molitva
Molitvafoto: Alexander Matvienko / Panthermedia / Profimedia

Neko ko bi me volio dušom i telom bezuslovno i u vek, neko ko bi živeo za mene i ja za njega i da zajedno proslavljamo Presveto Ime Tvoje Oca i Sina i Svetoga Duha sada svagda i vek i vekova. Znam da ću imati teške krstove koje ću morati nositi, sve ih s radošću prihvatam. Bože moj, pošalji mi blagoslov Svoj s neba, duša me boli od umora, tonem u provaliju bez izlaza.

Molim Te za ljubav, jednu iskrenu, uzajamnu, obostranu,nežnu, večnu, koju samo Ti možeš podariti čoveku i ženi da budu jedno. Molim te Sveti Oče, usliši mi ovu molitvu u ime Gospoda Isusa Hrista Sina Tvog, Duha Svetoga i Prisnodeve Marije. Amin."

Bonus video:

03:03

NAŠA CRKVA JE PRIHVATILA MILANKOVIĆEV KALENDAR, A NE PRIMENJUJE SE IZ JEDNOG RAZLOGA! Najtačniji je na svetu, reč je o zabludi?!

(Espreso/Stil Kurir/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.