"JAVILI SU DA POSTOJI JEDAN DEČAK I ZNALA SAM DA JE TO NAŠE DETE": Emotivna ispovest Irine o USVAJANJU SINOVA!
Irina Dečermić, Foto: Printscreen/TV Prva

ISKUSTVO

"JAVILI SU DA POSTOJI JEDAN DEČAK I ZNALA SAM DA JE TO NAŠE DETE": Emotivna ispovest Irine o USVAJANJU SINOVA!

Ivana Dečermić je ispričala kako je upoznala svog sina Đorđa

Objavljeno:

Kompozitorka Irina Dečermić i njen suprug Goran Šušljik usvojili su dva predivna dečaka i započeli fantastično putovanje prepuno ljubavi, pažnje i zajedništva.

"To je jedan spontan proces razmišljanja. Nismo mi o tome previše razgovarali, bila je očigledna odluka. Intuitivno smo krenuli. To je bio moj izbor, a Goran se pridružio tom izboru", rekla je ona.

"Procedura je sa jedne strane veoma korisna i neophodna, jer prođete dva i po meseca kurs, koji je bio koristan, sa psihologom u Centru za socijalni rad i tu dosta provedete vremena suočavajući se sa pitanjim koja ne biste sebi postavili. kada dođe do problema sa detetom, mnogi roditelji su imali problem da prvo priznaju sebi da je to njihovo dete, iako su ga usvojili", kaže mama dvojice dečaka, koja dodaje da su prirodna intuicija i zdrav razum bitni u celokupnom procesu.

Ivana Dečermić
Ivana Dečermićfoto: Printscreen/TV Prva

Ivana Dečermić je ispričala kako je upoznala svog sina Đorđa.

"Ja nisam puno komunicirala sa Centrom za socijalni rad, bila sam stidljiva. Sećam se da su nas zvali su iz Pirota da nam kažu da postoji jedan dečak. Goran je ostavio svoj broj telefona, on je razgovarao i rekao mi je: 'zove se Đorđe'. Već sam znala da je to naše dete, čim sam čula to ime. Nisam morala da ga vidim – već je bio moj".

"U razgovoru sa psihologom, rekli smo Đorđu sa četiri godine da je usvojen, da ga je druga mama rodila. Počelo je to upoznavanje sa identitetom. Nije nešto bio zainteresovan, bio je u redu sa tom informacijom", kaže Ivana Dečermić.

Ivana Dečermić
Ivana Dečermićfoto: Printscreen/TV Prva

Posle prvog usvajanja usledilo je i drugo. Ovaj bračni par je usvojio još jednog dečaka po imenu Dušan.

Bonus video:

01:15

Mirjana Novakov objašnjava uslove za hraniteljske porodice

(Espreso / TV Prva / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.